Ajungi sa te plictisesti, fiindca cumva intrebarile se tot repeta chiar daca sunt de la useri diferiti. Ideea sit ului e draguta, sa poti ajuta sa poti sa dai un sfat si sa primesti. Am si invatat lucruri noi, nu am stiut niciodata cat de greu le e si baietilor sa abordeze fete, cat de urata e pentru ei zona prieteniei etc
Bai ti am cerut voie, raule
Da am zis ca nu
Daca se inchide TPU, activez mai mult pe Quora, ma inscriu pe Reddit, asta este, viata merge inainte.
Mi-ar fi dor de intrebarile tragicomice de la categoria 'Dragoste si sex'. Erau multe intr-o perioada.
Prima dată? Am fost în 2018 și într-un fel mi-e dor de vremea aia, că nu înțelegeam aproape nimic. Ehh, m-am mai „maturizat" de atunci. Crezi că mai rezista atâta timp contul ăsta dacă rămâneam la fel de?
Dacă s-ar închide?
Aș intra pe yahoo answers, am cont cred că și pe acolo. N-am văzut nimic de pe acolo, adică nu am fost „activă", dar din câte am auzit, oamenii de pe acolo doar de „caterincă" se țin. Pe quora nu e așa de interesant. Mai intru rar pe acolo și mai răspund la câte ceva, dar foarte rar.