Frica intr-adevar naste monstri, de aceea ai cosmaruri.
Dupa cum vezi moartea aia nu a luat-o nici pe mama ta, deci visul a fost interpretat prost chiar de maica-ta, iar cum tu asculti povestile astea de groaza, te sperii fara motiv.
Copile, nu moare nimeni de la anestezie totala!
Spune-i maica-tii sa nu mai bata campii cu prostiile astea, ca te sperie fara motiv.
Nu, stai linistita ca nu a fost asa. Unu la mana uita te la treaba ta si numai comenta ca o pro@sta adevarata si doi la mana era sa moara de la anestezie totala deoarerece nu se mai trezea. Anestezicul trebuia sa tina undeva la 3 4 ore si era deja noapte iar ea nu se mai treaza, medicul i-a spus! Judeici asa fara sa stii nici o poveste! Ce oameni de 2 lei sunt!
E doar Violetta, zero respect pentru oameni.
Iar visul e doar vis.
Anestezistul poate sa greseasca cantitatea injectata si exista riscul de deces dar nu lasa visele sa te sperie, putem visa multe lucruri fara sens si scoase din context, am avute vise si cu diavolul insusi, si a fost impartit pe din doua, l-am visat odata apoi continuarea acelui vis am avut-o la o luna sau doua departare, oarecum s-au legat dar nu am luat in seama, se pot intampla coincidente, nu are rost sa cauti traducerea din spatele unui vis, e doar subconstientul care este foarte activ in timpul somnului.
Ai racit? Ai probleme cu plamanii? Ai dureri de spate? Ia fa-ti un control la plamani.