| minime3 a întrebat:

Hei, domnilor! E adevarat ca o femeie cu cat va trateaza cu indiferenta cu atat mai mult va place de ea? Sau mai ales daca va da una calda, una rece si nu e mereu disponibila... Ce sfaturi aveti pentru mine, sa-i spun direct lui ca vreau ceva, sau sa il las sa vaneze, sa-si faca talentul? E ceva si din partea mea si din a lui, doar ca nu e ceva direct si concret. Imi da ceea ce se numeste "feliute"! Asadar? Dati-mi cateva ponturi despre cum gandesc barbatii si ce ii plictiseste in procesul de cucerire. Banuiesc ca nu vreti o femeie masculina, care sa initieze ea conversatii etc

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine ma trateaza cu indiferenta nu prea mai am ce discuta cu persoana respectiva, timpul meu e destul de pretios.

| Invictusman2025 a răspuns:

Ba da! Mie mi-ar placea sa dau de una tupeista sa mă abordeze și seducă ea. Eu fiind timid nu prea am curaj decât dacă sunt provocat. Daca te lași usor e posibil sa fie un feedback negativ! Suntem diferiți, nu suntem la fel cu toți! Eu de exemplu am momente când îmi place să mă cert cu ele mă excită și apoi să mă dau la ele, sa le spun vorbe siropoase! Aia nu e masculina ce inițiază ea conversații ci are încredere în ea, e o fata Smart și grațioasă cu atitudine! Proastele așteaptă să fie mereu combinate și nu știu să aibă conversații Deep, smart, filosofice ci subiecte penibile new age.
Probabil el la toate fetele de care e atras le da feliuțe! Băieții care sunt șmecheri pe papagal nu se rezuma la o singura fata.

| Kufu95 a răspuns:

Nu, denotă că nu mă suportă, legat de conservații, ba da, cam ar fi cazul să mai inițieze și ele.

| minime3 explică (pentru Invictusman2025):

Nu stiu ce sa zic, va intreb pentru ca eu i-am tot scris unui fost, si m-a intrebat daca nu m-am saturat sa ii tot scriu...sau o fi fost doar de fatada, ca a ras apoi...si da, era cam artagos.In fine, nu mai stiu cum e bine. Stiu ca barbatilor le place sa fie vanatori, acum nu stiu la ce se rezuma asta si daca tuturor.

| Invictusman2025 a răspuns (pentru minime3):

Daca nu ți-a scris ție asta poate sa denote că el i-a scris altei fete, și tu când i-ai scris nu prea l-ai mișcat! Un bărbat când te place nu e arțăgos e pașnic și iubăreț. Poate ar fi ca sa nu îl mai deranjezi o perioada sa vezi ce spune, și dacă nu îți scrie nu îi mai scrii nici tu deloc.

| Invictusman2025 a răspuns:

Da și ție îți place să fii admirata, sa ai pretendenți, așa reiese din întrebările tale.