1. As iesi in oras cu prietenii, le as face o cinste sa nu uite de mine, as face niste vizite pe la rudele mai apropiate (mai ales la bunici).
2. Sincer as vizita orasul in care m am mutat apoi cele mai celebre locuri de prin zona.
3. Pffff... diferentele cred ca sunt destul de mari. americanii cred ca sunt mai deschisi la minte insa nivelul lor de intelogenta e mult mai scazut. Nu stiu exact care mai e treaba cu criza pe la ei dar sigur au fost loviti mai tare decat noi si probabil urmarile se vad. Sunt mult mai nationalisti, deci nu cred ca e bine sa le zici ceva de tara lor ca se supara repede.
Diferentele de clima sunt binecunoscute, acum depinde si de ce parte a SUA vorbim.
N-aș face nimic deosebit în ultimile 24 de ore. Dacă voiam să fac ceva, aș fi făcut până atunci. Dacă nu am făcut, înseamnă că n-am vrut destul, deci ar fi inutil să-mi risipesc ultimile 24 de ore cu acel lucru.
Probabil orice om va vrea să cunoască la început împrejurimile și eventualele pericole.
Diferența dintre România și SUA, e că acolo e mai bine.
Și probabil n-aș mai veni niciodată înapoi. O să-mi fac altă cetățenie și am să-mi reneg originile până în ultima zi.
Cred că cel mai benefic pentru mine, ca român, ar fi să uit că există acest colț împuțit de Europă în care am fost nevoit să mă nasc.
Sa stii ca SUA nu e chiar asa cum vezi prin filme. Nu e lapte si miere si daca nu esti cetatea american e de 1000 de ori mai greu
Da nici nu mă aștept de la lapte și miere. Ce știu despre SUA nu știu din filme. Știu de la oameni care au fost acolo.
Oricât de rău ar fi, ca imigrant, tot e mai bine decât aici.
Elena_4739 întreabă: