| AnaBejenaru a întrebat:

Hei dragilor,cu toate că suntem în 2017, societatea în ansamblul ei,sau o parte din ea,a rămas la fel,incapabilă să accepte anumite lucruri.
Voi credeți că dacă am înceta să judecăm oamenii pentru preferințele lor,modul lor de viață și în locul acestor lucruri,să acceptăm și să iubim pe fiecare în parte așa cum poate ne iubim pe noi, am putea schimba ceva?
Vom fi oare mai fericiți?

35 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu ai cum sa ii iubesti sau sa-ti placa de toti,, adn-ul tau nu iti permite sa-i iubesti pe toti, e ceva 'setat' din nastere, nu vei fii niciodata acceptat de toti, dar nici tu nu-i vei accepta pe toti, aici este echilibrul asta.

| AnaBejenaru explică (pentru Drimmero):

Nu-i accepti,dar nici nu dai cu ei de pamant, zic. Poate ca da, ai dreptate, nu poti sa-i iubesti pe toti, dar poti sa-i agreezi pe toti.

| Drimmero a răspuns (pentru AnaBejenaru):

De tolerat pot sa-i tolerez,, dar libertatea lor se termina cand vine dreptul meu, daca omul are caracter bun si imi demonstreaza ca e om de omenie,, nu voi avea niciodata nimic cu el, daca e o parsivitate acuta, atunci pot sa-l clasific la categoria javre.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Ce spui tu e aproape imposibil de realizat, pai e in firea oricui sa judece pe altul' din diverse, asa a fost dintotdeauna si mereu o sa fim diferiti unii fata de altii in mare parte.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Drimmero):

E corect, sunt de acord cu tine.

| Drimmero a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Evident ca este corect,, cand vreodata nu am avut eu dreptate?

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Modestia, bat-o vina!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vor înceta oamenii vreodată să viseze la utopii?
Sau măcar să înțeleagă că nu putem fi toți la fel (în gândire și preferințe, în special)?

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

E ceva tot din ADN luat, oricine e modest si are urme de narcisism, cine zice ca nu e asa, ori se minte singur,, ori habar n-are despre propria persoana.

| T0T a răspuns:

Nu mă poți obliga să iubesc oameni ce mi se par josnici ca și caracter. Deci nu se va întâmpla.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Asta ziceam si eu,, nu ai cum sa fii bun cu toti si sa-i apreciezi pe toti, mai ales daca aia sunt parsivi.

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Foarte mulți oameni sunt parșivi. Să îți spun că mai toți oamenii îmi sunt indiferenți sau nu îi suport.

Omul are o putere de a distruge decat a face ceva benefic.
Nici macar pe tovarasii tai mancunieni nu-i suporti?

Ți-am spus, nu prea cunosc. Am aflat că am pe unul în grupă care ține cu Manchester. E ok omul însă nu suntem prieteni sau ceva, amici. Nu doar preferința echipei unește 2 oameni.

Tu esti genul de scums cu care merita sa te imprietenesti, raspunzi la provocari,, primesti ironii bune.
Vezi daca nu-i tunar? Extremele te atrag

Mă atrag multe lucruri. Tu ești tunar și îmi pari un om ok. Poate chiar m-aș înțelege cu tine dacă nu ți-ar fi frică că sunt vreun criminal în serie.

Frica? Cine a zis de frica, aici nu e vorba de frica.

Atunci de ce e vorba?

Precautie,, acum ca ne cunoastem mai bine, pot sa mai dau si din casa

| GoldenZenith a răspuns (pentru T0T):

laughing)))) sunt convinsa ca tremura la gândul asta.

Precauția tot la frică se rezumă.

Ba', nu pun botul la trolling, doar vrei s-o faci pe interogatorul!

Sunt un tip curios de fel.

| PersonajFictiv a răspuns:

Esti naiba. laughing
In primul rand,nu poti sa-i iubesti pe toti, poti sa pretinzi ca faci asta - prin minciuna,sa te minti si pe tine ca o faci si prin autosugestie, sa te fortezi sa o faci,dar nu o sa o faci natural,nu o sa iubesti pe toti natural.
Tu, ca persoana, reprezinti ceva,poate iti place dreptatea,de exemplu,cand vezi un tradator sau o persoana care profita de o alta persoana mai slaba,chiar ai fii in stare sa iubesti un infect?
Sunt oameni care oricat de mult ai intoarce obrazul,ei tot o sa te loveasca ( vorbesc de iertare,apoi chiar daca le explici, nu-i intereseaza). Unora,trebuie sa le fie frica,ca sa faca o treaba,cand sunt iubiti prea mult,isi bat joc de tine si cred ca,orice ar face,o sa ii ierti, din acest motiv abuzeaza.
Unii trebuie loviti, ca sa vada ca, ceea ce ofera nu e placut.
Difera de la caz la caz.
Oricum, oamenii sunt din ce in ce mai prosti si din ce in ce mai materialisti, imi e scarba de ei din ce in ce mai mult.
Bine ca stiu sa-i aleg si sunt capabil sa stiu cine si ce urmareste.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Na.i.va.
-e o problema cu autocorect-ul.

| OldSoul a răspuns:

Parerea mea e ca nu s-ar schimba mai nimic.
Multi ar incerca, dar mare parte din ei ar ceda in scurt timp cand vad ca nimic nu se schimba.
Pur si simplu asta e societatea noastra, incearca sa ne distruga, sa ne elimine latura noastra umana, ceea ce ne face oameni.

| relian a răspuns:

Cu cat suntem mai multi cu atat o sa fie mai rau, asta e viata, orice este viu asa se manifesta. Avem spatiu limitat asa ca nu poti fi fericit la infinit atat vreme cat populatia creste.Un stup de albine nu stau toti indivizii acolo ca ar iesi scandal mare laughing din ei pleaca sa formeze alt stup.problema e ca noi oamenii nu avem alta casa asa ca odaca cu cresterea nr populatiie apar probleme f multe, din ce in ce mai multe si nu le putem rezolva ca nu prea o sa avem cum.

Răspuns utilizator avertizat
| cevdet a răspuns (pentru AnaBejenaru):

Inclusiv criminalii, violatorii si alte specimene de acest fel?!

Stii cum e vorba despre curios? E bine sa fii curios,, dar sa nu fii dezamagit pe parcurs.