Si eu ma uit dupa o tipa din clasa mea dar o ignor, de regula baietii pot fi intelesi gresit (de exemplu pervers). Oricum, eu zic ca inca nu e vremea
De obicei cele frumoase sunt și mofturoase și unii băieți au sentimentul ăla de nu am șanse cu ea și din astea... Daca înțelegi ce vreau sa spun...
Adevarul e ca daca esti prea frumoasa/os sexul opus ii este frica de dezamagire de aceea se intampla asta De ex. daca alege pe cineva mai putin frumoasa/os atunci iubirea nu e atat de mare incat sa-i fure mintile sa nu mai stie de el/ea insusi cand e cu persoana iubita si nu doare atat de tare daca iti da papucii
Mda,iar generalizari.
Nu e cum zici, sunt cazuri si cazuri.
Tu esti frumoasa si solo, probabil ca ii intimidezi pe baieti prin frumusete, poate ca si prin atitudine ( daca esti aroganta, pe mine m-ar indeparta, sa nu zic scarbii, deci scapa de ea).
Din moment ce-mi stai in umbra "frumuseti"
(n`ai poza, de avatar aici pe site TPU), n`am cum, sa-ti raspund Poate acea "frumuse-tze", mi-este transformata in ura-tze-nie totala :0
I-a pune-ti u, 1poza s-hi discutam, mai detaliat
În a le zice că sunt urâte nu e o jignire dacă ăsta e adevărul(oricât de subiectiv e trebuie să recunoaștem că sunt niște arătări la care deja nu mai poți vorbi de subiectivitate individuală ci de subiectivitatea întregii specii la un loc). Oricum nu sunt de acord cu tine căci eu cunosc o grămadă de fete frumoase ce au prieten și viceversa. Nu te consideri urâtă că probabil ești mult prea subiectivă. Poate nu ești așa urâtă totuși dar nu numai asta contează, contează și ce ai în cap. Poți fi tu și Miss Univers, eu unul nu ți-aș acorda nicio atenție dacă aș ști că ai un caracter de rahat și mai ești și proastă. Ăsta e doar un exemplu.
Am observat si eu. poate baietii se simt mai siguri cand stiu ca n-au o iubita pentru care sa lupte prea mult. + ca ele se lasa mai usor, iar baietii se simt mai increzatori cand le abordeaza
E simplu, tu esti frumoasa, tipi vad asta, dar mare parte din ei au mentalitatea aia "ca nu am eu sanse cu asta" si nici nu incearca, asa ca ei aleg o prada "usoara" care nu arata foarte bine, la care considera ei ca au sanse. Cam asta e toata povestea in cateva randuri
De exemplu eu nu sunt genul să mă bag în seamă decât dacă plac pe una uimitor de mult și atunci dacă o fac sunt direct că deh eu nu văd fetele ca pe o "pradă" și nici pe mine ca pe un "prădător". Din punctul meu de vedere e destul de aiurea perspectiva, dar ce să facem, e una generală. În rest nu am treabă. Mie unul nu îmi place cum unele doar așteaptă să fie băgate în seamă fără să facă nimic. Înțeleg faza cu stereotipurile tâmpite dar totuși, nu toți suntem la fel.
Nu cred ca exista o explicatie generala, fiecare in caz in parte poate fi diferit. Uneori fetele foarte frumoase pot fi ocolite si din cauza aceasta, baietii ar putea considera ca nu au sanse si nu are rost sa incerce asa ca vor merge la una mai putin frumoasa.
Nu mi te vezi "prea" bine in poza, sa zic Schimba poza
ps: albul iti vine extraordinar de bine, pe tine.inspre a mea surprindere
On topic: le este frica/teama de`a se baga in seama cu cele frumoase deoarece considera ca nu au sanse, si se multumesc doar cu privitul )))))))))) f r a i e r i, nimic mai mult
La cele foarte speciale si superbe precum tu, apar mai rar barbati/baietiAsteapta-(ma)
Imi pare rau dar nu pot trimite persoanelor necunoscute poze cu mine.
Sunt fata si nu, nu-s lesby.
Daca imi dadeai macar o poza puteam sa-ti spun daca esti sau nu frumoasa.Incerc doar sa ajut.
Ca sa-ti raspund la intrebare...
Daca esti o fata distanta sau negativista baietii te vor evita mereu.
Nu conteaza doar fizicul,degeaba esti frumoasa daca caracterul tau n-atrage sau esti prea serioasa. Daca un baiat frumos te priveste cu ochi dulci sau atragi priviri cat esti pe strada da,esti frumoasa,nu e neaparat sa intre in discutie cu tine.
Ca sa incepeti o conversatie trebuie sa faci si tu ceva,nu sa astepti sa fi bagata in seama.
Sau poate nu te imbraci ca restul fetelor de varsta ta,poate nu ai stil.
Baietii se vor uita intotdeauna dupa fetele frumoase(cand vezi o fata necunoscuta vei fi atras/a intotdeauna de fizic prima data si pe urma si de caracter),cu stil, destepte(nu tocilare), zambitoare, populare, extrovertite... fete normale.
Daca nu indeplinesti aceste criterii vei fi intotdeauna evitata.
RAY întreabă: