| Ramo137 a întrebat:

Hei! Eu sunt fondatoarea unui proiect, mai precis anime dublate. Am pe cineva ce se ocupa cu "sound efect" si curand am gasit pe cineva care o sa ma ajute sa montez episoadele ( eu am montat 12 ep si mi-a ajuns psihic)
Faza este ca. la sfarsitul clipului nu stiu cum sa scriu sa apara si numele meu.
Va fi asa au dublat: w,x, y, etc. si Montat de - X Sunet Efect - Y.
La mine ca fondator a toata ideea asta si ca sef de echipa, ce pot pune la sfarsit? Realizator? Creator? Regizor?laughing Nu am idee.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu personal pun la inceputul acelui documentar si la sfarsit, cred ca la desene mai bine pui la sfarsit gen au dublat in limba romana x, y etc

Răspuns utilizator avertizat
| Ramo137 explică (pentru RAY):

Doamne nu ai inteles absolut nimic...

| Ramo137 explică (pentru Hanhao):

Nu m-ai inteles deloc mai. Eu DUBLEZZZ nu subtritez. Acum am pe cineva care monteaza episodul- pune replicile celorlati in romana la personaje, si pe altcineva la sunet - scoate vocile din japoneza si raman melodiile si sunetele de fundal.
Eu sunt sefa echipei si cea care le spune tuturor ce trebuie sa faca, daca gresetse si etc. Ce nume as putea sa imi pun eu la sfarsit?

Răspuns utilizator avertizat
| Ramo137 explică (pentru Hanhao):

Un nume potrivit si pentru tine ar fi :Sunt prost stati departe vorbesc fara sa stiu prea multe. Da adevarul doare.
Frustrarea asta si rautatea, din pacate esti foarte jos. Pune mana pe niste carti si du-te la psiholog pentru a-ti revenii la normal si la pace. De la inceput m-am asteptat ca esti vreun copilas care vorbeste fara sa fie bine informat si degeaba as explica, mai bine imi ascultam intuitia. Block

| RAY a răspuns (pentru Ramo137):

Nimeni nu te intelege, ce trist

| Ramo137 explică (pentru RAY):

Stai linistit ca am avut parte si de o persoana foarte ok si matura ce m-a ajutat si a inteles ce am zis.