De ce sa-i ceara scuze?
Daca vine una la tine si nu iti place de ea si refuzi inseamna ca i-ai facut rău sau cum? Daca ai spune da la tot, ai trăii viaţa altora, unde ai ajunge?
Decat sa te bagi cu cineva in relaţie de care nu-ti place mai bine stai in banca ta, asa o sa suferi tu, mai bine sa sufere altul decât tu... Whatever.
Daca i-ar cere scuze ar fi ceva gen: Scuze ca nu imi place de tine. Aici scuzele nu isi au loc pentru ca nu a gresit, nu iti inteleg logica
Da, karma exista si-ti plateste cu aceeasi moneda!
Cum o poti schimba?
Simplu, alegi sa faci numai lucurui bune si pozitive si totul se schimba in bine la tine.
Nu, chiar nu glumesc, este purul adeavar. De altfel, ai simtit-o pe propria-ti piele.
Ar trebui să nu mai dai vina pe karma și să accepți situația.
Nu întotdeauna obținem ce vrem. Uneori trebuie să acceptăm și eșecurile.
Te pocaiesti si tii post + canoanele de rigoare. Daca esti asa de increzator in karma trebuie sa crezi si restul prostiilor autohtone.
Eu una cred in chestia asta cu "karma". Oamenii care mi-au facut rau au avut parte de lucruri si mai rele (nu ca m-aș bucura sau ceva ).
Uneori lucrurile rele pe care le facem se intorc.
In legatura cu fata aia- nu poti sa obtii mereu ce iti doresti. Asta nu tine tocmai de "karma".
Da, se zice ca Karma este reala, faci rau si il primesti inapoi. Eu zic ca rezolvarea ar fi sa iti ceri scuza persoanei cui i-ai facut rau sincer si poate va fi o schimbare.
De ce sa-i ceara scuze?
Daca vine una la tine si nu iti place de ea si refuzi inseamna ca i-ai facut rău sau cum? Daca ai spune da la tot, ai trăii viaţa altora, unde ai ajunge?
Decat sa te bagi cu cineva in relaţie de care nu-ti place mai bine stai in banca ta, asa o sa suferi tu, mai bine sa sufere altul decât tu... Whatever.
Daca i-ar cere scuze ar fi ceva gen: Scuze ca nu imi place de tine. Aici scuzele nu isi au loc pentru ca nu a gresit, nu iti inteleg logica
SoroceanuSebastian întreabă: