Si eu sunt in aceeasi situatie. Adica, mereu sunt asa in fiecare vacanta de vara, apoi imi revin. Cum? Nu avem somn daca ne punem la 24 sau 22 in pat, insa, daca ai face ceva care sa te oboseasca fizic (sport: gimnastica, alergat, ciclism, etc, sau sa faci ceva munca grea), astfel incat sa te obosesti foarte tare, vei adormi pe la 22-24. iti puni ceasul sa sune dimineata pe la 9 de exemplu. Urmatoarea zi faci tot asa, adica te obosesti, si dimineata puni sa sune la 8 sau la 7. Apoi vei adormi la aceasta ora si daca nu mai esti obosita
Inainte de culcare incearca sa faci o baie lunga si calda si apoi sa bei o cana de lapte cu niste biscuiti sau cozonac si saincerci sa te culci pe la 8-9 daca spui ca adormi greu sau daca nu merge ia un somnifer. mult succes!
Trezeste-te tu maine la 8. si o sa vezi ca o sa dormi la 12 neintoarsa. (asta daca nu adormi pana atunci)
Cel putin asa am facut eu si de o saptamana ma trezesc la 9 si ma culc la 1. Inainte ma culcam la 4 si ma trezeam la 2 deci.
Buna! Si eu am aceeasi problema! La mine cursurile sunt dimineata si trebuie sa ma trezesc inainte de 07.00 si nu pot! Cred ca odata ce o sa incepem sa ne trezim dimineata si o sa avem ziua ocupata cu teme o sa putem dormii seara pentru ca o sa fim destul de obosite! Bafta!