| Florentina9210 a întrebat:

Hei. Nu stiu de ce ( si aici ma refer si in zona virtuala si in cea reala), atunci cand cunosc o persoana, vrea sa fie din prima prietenul/prietena mea.
Mi s-a mai intampla, ca persoanele cunoscute recent, sa mi se destainue mie. Indiferent de problema in cauza.
Chiar par a fi o prietena buna?

31 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Toti avem probleme, cand un om se destainuie altui om, acesta sa asteapta sa se destainuie si cealalta persoana.De obicei asa functioneaza treaba asta, dar sulbiniez, nu e musai. Insa cand vine destainuirile din ambele locuri, se creaza o legatura de scurt moment, de scurta durata intre cele 2 persoane, un moment de slabiciune.Nu e nimic de ras in unele probleme care par aparent banale,dar in zilele de azi,in special in Romania unde mentalitatea invechita domina, si smecheria, arfele, si prostul gust respectiv nesimtirea este la locul de cinste.E foarte greu sa te destainui cuiva, indiferent de probleme...Pentru ca sigur te va barfi, ori va rade pe la spatele tau, e adevarat, nu toti, insa marea majoritate sunt oameni de nimic.Rar oameni cu care poti face ceva, rar oameni pe care poti pune temei.

| RAY a răspuns:

Si eu mai patesc asta cateodata, sa stii ca oamenii simt oamenii buni uni cum simt si animalele

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Da, chiar daca zic multe din gura, cred ca sunt o fiinta buna. Desi de multe ori, multi si-au batut joc de bunatatea mea.

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Traim intro tara de tot rahatul draga mea plina de inculti, prosti, cretini suntem ultima tara din univers ca cultura si civilizatie si aia din copac au bun simt mai dezvolatat ca majoritatea din Romania, nu te mira asta e te-ai nascut in locul nepotrivit

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Ai dreptate...

| Drimmero a răspuns:

Prieteni pe net? N-ai sa vezi!

| Florentina9210 explică (pentru Drimmero):

In cazul in care nu ai fost atent, am specificat. Atat pe net cat si in realitate!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Eu vorbeam la modul general, draga!

Bine, dragule!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Oare? laughing
Esti intelegatoare, poate de aia ^^

| Florentina9210 explică (pentru DoarBogdan):

Ma iei cu ''oare''? Cine sta cu tine noaptea pe facebook, aa? laughing
Stiu ca sunt intelegatoare. poate prea..si asta de multe ori m-a costat.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Florentina9210):

Pai si eu te-am ascultet nu? happy

| Florentina9210 explică (pentru DoarBogdan):

Da. big grin

| DoarBogdan a răspuns (pentru Florentina9210):

Si ma bucur ^^

| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca sunt baieti, cred si eulaughing

| Florentina9210 explică (pentru SergiuBoss11):

smug m-am referit la toate genurile.

| AccountDeleted a răspuns:

Probabil ca te vad o persoana buna din felul tau de a fi si din comportamentul tau de zi cu zi. Si de aceea!

| Florentina9210 explică (pentru AccountDeleted):

La asta m-am gandit si eu.

| VibeTrix a răspuns:

Eu nu am nicio prietena si nici un prieten. Oarecum. Si-asa, nimeni nu vrea sa fie prieten cu mine

| Florentina9210 explică (pentru VibeTrix):

De ce gandesti asa?

| VibeTrix a răspuns (pentru Florentina9210):

Gandesc bine.

| Drimmero a răspuns (pentru VibeTrix):

Gandesti bine, adica insinuezi ca n-ai probleme la capatana, inca?

Iti spun ca un prieten de departe iti este mult mai aproape decat unul cu care te stii de mic copil si cand te vede intoarce capul pe strada.
Mai bine un prieten de la distanta, decat un prefacut care ma tine de mana.winking

Exact! Macar cu ala de pe net nu te cunosti si nu suferi dupa el, fata de cel din realitate!

Nu obisnuiesc sa sufar dupa nimeni.
Daca mai suferim in viata asa scurta, ce ar insemna?
Fiecare pierdere/greseala, am considerat-o o lectie. M-a facut mai puternica!

Asa si eu, am considerat o "palma", una care m-a initiat.

Asta e. Suntem mai puternici. Dar oare ce vom face, cand ne vom intalni cu cei care ne-au adus in ''starea'' asta? Le vom multumi?

Da,pentru ca ne-au deschis ochii.

Datorita lor, suntem persoanele care suntem astazi.