Probabil ca te vad o persoana buna din felul tau de a fi si din comportamentul tau de zi cu zi. Si de aceea!
Eu nu am nicio prietena si nici un prieten. Oarecum. Si-asa, nimeni nu vrea sa fie prieten cu mine
Ma iei cu ''oare''? Cine sta cu tine noaptea pe facebook, aa?
Stiu ca sunt intelegatoare. poate prea..si asta de multe ori m-a costat.
Si eu mai patesc asta cateodata, sa stii ca oamenii simt oamenii buni uni cum simt si animalele
Da, chiar daca zic multe din gura, cred ca sunt o fiinta buna. Desi de multe ori, multi si-au batut joc de bunatatea mea.
Traim intro tara de tot rahatul draga mea plina de inculti, prosti, cretini suntem ultima tara din univers ca cultura si civilizatie si aia din copac au bun simt mai dezvolatat ca majoritatea din Romania, nu te mira asta e te-ai nascut in locul nepotrivit
In cazul in care nu ai fost atent, am specificat. Atat pe net cat si in realitate!
Iti spun ca un prieten de departe iti este mult mai aproape decat unul cu care te stii de mic copil si cand te vede intoarce capul pe strada.
Mai bine un prieten de la distanta, decat un prefacut care ma tine de mana.
Exact! Macar cu ala de pe net nu te cunosti si nu suferi dupa el, fata de cel din realitate!
Nu obisnuiesc sa sufar dupa nimeni.
Daca mai suferim in viata asa scurta, ce ar insemna?
Fiecare pierdere/greseala, am considerat-o o lectie. M-a facut mai puternica!
Asa si eu, am considerat o "palma", una care m-a initiat.
Asta e. Suntem mai puternici. Dar oare ce vom face, cand ne vom intalni cu cei care ne-au adus in ''starea'' asta? Le vom multumi?