| Florentina9210 a întrebat:

Hei. Nu stiu de ce ( si aici ma refer si in zona virtuala si in cea reala), atunci cand cunosc o persoana, vrea sa fie din prima prietenul/prietena mea.
Mi s-a mai intampla, ca persoanele cunoscute recent, sa mi se destainue mie. Indiferent de problema in cauza.
Chiar par a fi o prietena buna?

31 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Toti avem probleme, cand un om se destainuie altui om, acesta sa asteapta sa se destainuie si cealalta persoana.De obicei asa functioneaza treaba asta, dar sulbiniez, nu e musai. Insa cand vine destainuirile din ambele locuri, se creaza o legatura de scurt moment, de scurta durata intre cele 2 persoane, un moment de slabiciune.Nu e nimic de ras in unele probleme care par aparent banale,dar in zilele de azi,in special in Romania unde mentalitatea invechita domina, si smecheria, arfele, si prostul gust respectiv nesimtirea este la locul de cinste.E foarte greu sa te destainui cuiva, indiferent de probleme...Pentru ca sigur te va barfi, ori va rade pe la spatele tau, e adevarat, nu toti, insa marea majoritate sunt oameni de nimic.Rar oameni cu care poti face ceva, rar oameni pe care poti pune temei.