anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Sa intru direct in subiect love struck.
Voi ati vrea sa avem un profil mult mai complex ( nume, varsta, localitate, descriere, preferinte muzicale )?
Stiu ca TPU este un site in care ne ajutam dar daca petrecem atata timp impreuna dc sa nu stim mai multe unul despre altul la orice orabatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

A mai fost cel puţin o dată ideea asta. Nu aş vrea. Dacă vrei să afli poţi să trimiţi un mesaj privat, sau o întrebare pe site (cum s-a mai făcut) şi afli. Suntem aici să ne ajutăm unii pe alţii, nu să răsfoim profile să vedem cine ne place sau cine ni se potriveşte. Pentru aia există hi5 şi altele.

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Esti cumva de la securitate?hee hee si-ar pierde tot farmecul, dupa parerea mea. Unde mai pui ca ar citi parintii, vecinii si prietenii destainuiri despre viata sexuala, despre periute de dinti si alte chestii picante.

cami
| cami a răspuns:

Vine eu cu negativismul meu, si spun ca nu.-as lasa spatiile goale- Dar daca ar fi musai sa completez, as aiura, as scrie bazaconii. Poate cu varsta ai dreptate ( sunt curioasa ce varsta are individul care-mi spune ca... zuzfq) dar ce ma intereseaza ce filme-i plac lui Florinel din Bistrita?

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mulţumesc!

| xibalba a răspuns:

Nu prea... Si putem afla daca ne dam mesaje daca vrem sa aflam ceva despre cineva, dar TPU nu e hi5, facebook sau neogen(sau cel putin asa sper).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cami am dat exemple, nu e musai sa fie rubrica cu muzicaa preferata, film.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred că tu confunzi TPU cu site-uri de matrimoniale și haicinci.
Du-te pe haicinci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt treazawinking, nu confund nimic cu nimic.
Era doar o ideewinking.

| tu esti originalul nu copia a răspuns:

Nu pentru ca TPU te exprimi cum vrei si vrei sa afli si parerea lor nu sa ne cunoastem ''nume,...''