Foarte adevărat, zic eu.
În ziua de azi puţine persoane mai fac asta, nu ştiu aprecia nimic, iar când pierd îşi dau seama doar atunci.
Visez la o lume mai bună, la o schimbare, la mai multă iubire din partea oameniilor.
Speranţa moare ultima.
Dragut. Cam melodramatic pentru gusturile mele dar merge.
Legat de continutul textului, cred ca exagerezi putin. Asta e omul in timpul serviciului cand n-are timp sa stea sa admire viata, dar asta nu inseamna ca nu stie sa se bucure de ea.
Romanul stie sa se distreze si sa-si traiasca viata doar ca e nevoit s-o faca de mai putine ori decat ar fi firesc. Si pana la urma asta e viata - munca, munca, munca, rutina si iar rutina dar din cand in cand mai ai parte si de bucurii in viata si asta te face sa le apreciezi mai mult
1. Scrie corect. Mi-e mila de romana ta.
2. Nu este o poveste, nu se zice 'Sfarsit!"
3. Ma omori.
Ar fi bine daca oamenii s-ar bucura, dar nuprea o mai fac. Mai exista oameni, insa putini, care se bucura de lucruri marunte, tind sa sper/cred.
Lacrima nu are suflet, nu are ce sa o doara, insa e frumos spus.
Oamenii plang cand pierd o persoana draga deoarece simt un gol, o lipsa si le este dor de aceea persoana.
Oamenii iubesc, dar cei mai multi isi bat joc, de aceea ei invata sa-si pastreze sentimentele si sa le arate doar cand sunt siguri de persoana.
Have a good day.
Tu te inteleg, asa esti mereu? Iti place sa arati ca esti mai bun(a) ca ceailalti criticand ceea ce oamenii simt? Daca nu ti-a placut nu inteleg de ce ai citit, puteai sa ma lasi sa-mi dau seama de greselile mele singura. A sunat foarte urat.
Iti multumesc oricum!
In majoritatea cazurilor asa sunt. Putea fi si mai rau. Nu am zis ca sunt mai buna, nu te-am criticat, doar am zis din ce am vazut. A parut interesant, de aceea am citit.
No, imi pare rau ca ti-am ranit sentimentele sau ceva.
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: