anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei scumpii mei! Ced parere aveti de acest textulet?
Este parerea mea despre zilele in care traim sper ca nua m facut pe nimeni sa se simta prost!

Pe unde trec,vad fiecare om cum se bucura de ceea ce are! Adevarul este ca se burura de lucruri inutile cu m-ar fi tehnologia…rar vad o persoana care sa se bucure de lucri marunte cu m-ar fi evolutia unei flori,ploaia,chiar si o furtuna. Omul,coroana creatiei,a fost inzestrat cu ratiune,vointa libera si sentiment dar cu toate astea nu este in stare sa arate ca iubeste deoarece friica a devenit unica prioritate a omului. Nu mai vede nimeni intr-o floare frumusetea culorilor,numai vede nimeni in cer oglinda sufletului,suntem orbi. Parinti acum ne sunt dusmani,bunici mei imi spuneau cat de mult valorau parintii in vremurile trecute,ei erau ‘PRIETENII’ tai adevarati,nu un simplu copil care l-ai cunoscut pe strada si v-ati jucat de cateva ori impreuna!
Plangem din diferite motive,pe noi ne doare cand ne lovin,dar oare pe ‘lacrima’ nu o doare sa se izbeaca de pamant? Ignoram…suntem fericiti in tacere…fara sa dam si altora din fericirea noastra.
Saracia a invata anumiti oameni sa supravietuiasca,ei sunt acei oameni care in fiecare diminineata cand se trezesc se bucura sa vada din nou soarele…acela este zambet adevarata si fericire adevarata…
Cand pierdemo persoana draga ‘plangem’ si inteleg ca doare,doare tare….ar trebui sa ne bucuram ca a plecat deoarece aici pe pamant se da o continua lupta cu Diavolul…pe care cei mai multi o pierd. Hai sa ne trezim,hai sa zambim sincer, hai safim fericiti cu adevarat, hai sa iubim….Hai sa traim fiecare zi ca si cu m-ar fi ultima!
Sfarsit!

7 răspunsuri:
| ChalkOutline a răspuns:

1. Scrie corect. Mi-e mila de romana ta.
2. Nu este o poveste, nu se zice 'Sfarsit!"
3. Ma omori.
Ar fi bine daca oamenii s-ar bucura, dar nuprea o mai fac. Mai exista oameni, insa putini, care se bucura de lucruri marunte, tind sa sper/cred.
Lacrima nu are suflet, nu are ce sa o doara, insa e frumos spus.
Oamenii plang cand pierd o persoana draga deoarece simt un gol, o lipsa si le este dor de aceea persoana.
Oamenii iubesc, dar cei mai multi isi bat joc, de aceea ei invata sa-si pastreze sentimentele si sa le arate doar cand sunt siguri de persoana.
Have a good day.

| Dariusuu a răspuns:

Foarte adevărat, zic eu.
În ziua de azi puţine persoane mai fac asta, nu ştiu aprecia nimic, iar când pierd îşi dau seama doar atunci.
Visez la o lume mai bună, la o schimbare, la mai multă iubire din partea oameniilor.

Speranţa moare ultima.

| greyhound a răspuns:

Dragut. Cam melodramatic pentru gusturile mele dar merge.
Legat de continutul textului, cred ca exagerezi putin. Asta e omul in timpul serviciului cand n-are timp sa stea sa admire viata, dar asta nu inseamna ca nu stie sa se bucure de ea.
Romanul stie sa se distreze si sa-si traiasca viata doar ca e nevoit s-o faca de mai putine ori decat ar fi firesc. Si pana la urma asta e viata - munca, munca, munca, rutina si iar rutina dar din cand in cand mai ai parte si de bucurii in viata si asta te face sa le apreciezi mai mult

| DiCamelia a răspuns (pentru ChalkOutline):

Tu te inteleg, asa esti mereu? Iti place sa arati ca esti mai bun(a) ca ceailalti criticand ceea ce oamenii simt? Daca nu ti-a placut nu inteleg de ce ai citit, puteai sa ma lasi sa-mi dau seama de greselile mele singura. A sunat foarte urat.
Iti multumesc oricum!

| ChalkOutline a răspuns (pentru DiCamelia):

In majoritatea cazurilor asa sunt. Putea fi si mai rau. Nu am zis ca sunt mai buna, nu te-am criticat, doar am zis din ce am vazut. A parut interesant, de aceea am citit.
No, imi pare rau ca ti-am ranit sentimentele sau ceva.

| DiCamelia a răspuns (pentru greyhound):

Iti multumesc ca mi-ai spus aceste lucrui intr-un mod atat de frumos si calm. Stiu, si eu mi-am dat seama ca am exagerat putin. Oricum, vad unii oamenii fara bunul simt care nu stiu decat sa critice greseliile altora(nu vorbesc de tine) deci am sa sterg acest text.

| greyhound a răspuns (pentru DiCamelia):

Apreciez ca imi apreciezi comentariul happy

Întrebări similare