330 de lei pe o bucata de 2, 7 diametru ), iti dai seama ca nu merita Daca vrei un talisman norocos care sa-ti dea putere ( n-am citit decat titlul ) ia si tu o piatra de pe strada si gandeste-te ca te ajuta la ce vrei tu daca simti nevoia sa crezi in ceva ca sa te comporti ca atare si sa ajungi la un rezultat.
Eu am cumparat acus 7 ani asa ceva si nici nu imparte nici nu inmulteste.Nu are nici o influenta.Infuenta e doar una psihologica daca crezi in ea dar daca eu nu cred nu functioneaza.
Il poti cumpara doar ca obiect decorativ, daca vrei mai mult, daca vrei si ceva efecte va trebui sa iti faci singur un talisman sau sa gasesti pe cineva priceput.
Dar nici nu arata intr-un mare fel ca sa-si justifice pretul si de banii aia poti sa-ti iei 4-6 tricouri ( 10 la reducere ) si iti scoti banii pentru ca-s mai utile blablabla
Eu nu as da bani pe prostii de genul. Nu cred ca face cine stie ce minune. Si mai dai si atatia bani.
Mi-am luat si eu o data, cand eram mai mica un talisman cica norocos, parca am dat vreo 100 de lei, si nimic. Mi-a parut rau dupa bani, dupa.
Nu merita.
mai bine iti iei un lantisor cu o cruce si esti mai aparat de rele.
Sa stii ca ai dreptate pot sa-mi cumpar manga decat sa dau bani pe prostia asta, merci
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nimicul întreabă: