Nu lasa niciodata bagajul neasupravegheat in locuri publice.Te poti trezi cu surprize extrem de neplacute.
Hmm... in gara din Zwolle sunt seifuri cu plata, le inchiriezi pentru o zi. Nu stiu daca au asa ceva in gara din Timisoara.
Interesant.
Dar la noi din păcate nu e așa. Într-o gară de la noi, de obicei nu sunt nici măcar scaune, acoperitori pentru ploii, în unele mai sărăcăcioase și prin altele mai ok, oricum s-au vandalizat până și alea pentru că mereu observ câte un homelless făcându-și casă pe acolo sau mirosind a urină. Nu mai zic de grafiti și alte nebunii.
Dar în acest secol, în care toată lumea e mai mult pleacată decât acasă, ar cam fi cazul să înceapă să facă și la noi astfel de cușete și chiar poate ar merita și gările noastre o mică mare modernizare.
Zic și eu. Ca fată singură ce călătoresc, plec mai mult cu o traumă după ce călătoresc într-o zonă nouă și am contact cu o gară de la noi din România. Ba de multe ori am observat că apuc chiar să-mi fac o impresie proastă despre o zonă sau o localitate chiar faină, a României, doar pe baza unei prime vederi a gării acelei localități. Vorba aia "Prima impresie contează." Poate ar trebui și Statul nostru să mai lucre la această primă impresie a turismului.
)) ai nevoie de servetele umede in caz ca te apuca c*carea in parc si te bagi sub pod?
really, patricia?! wow. nu poti sa-ti bagi servetelele in geanta, wtf is the connection?
wow.
Furnicuta000 întreabă: