| Pe_Viata_Anonim_1994 a întrebat:

Hei.Stiu ca o sa radeti de mine laughing.Eu chiar cred ca vrajitoarele exista.Adica cred ca exista genul ala de vrajitoare care pot lua legatura cu spiritile si tot asa, nu alea care zboara cu matura.Voi ce credeti? Eu sincer as vrea sa incerc sa invat cum sa aprind o lumanare doar uitandu-ma la ea sau sa misc un obiect.

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Stai linistit, iti trece cand te maturizezi! big grin

| Ryumex a răspuns:

Exista da, comunicarea cu demonii, nimic mai mult happy

| RAY a răspuns:

Exista imaginatie.

| darrio2007 a răspuns:

Mergi si culca-te la loc. Cand te vei trezi te vei simti alt om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce face bautura din om. Of of

| SG1995 a răspuns:

Ocultul exista, desi ia ani de antrenament sa faci telekinezie de exemplu, iar capacitatea de-a comunica cu spirite e innascuta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu cred ca daca am reglat debitul de motorina acum, cand se alimenteaza cu aer sub 10 grade, la vara va trebui sa reduc din el, aerul fiind mult mai rarefiat.
Dar dilema e urmatoarea: daca urc boostul cu 0.3 bar, o sa compenseze cantitatea mai mica de oxigen, datorata rarefierii? thinking
Astea-s dileme adevarate sad

| Clockwork a răspuns (pentru SG1995):

Te poti naste cu telekinezia, proictia astrala(poate duce la reincarnare intr-un fel. e mai mult posesie permanenta). Comunicarea cu spiritele poate fi facuta de multa lume. Nu e e asa de rara

| Clockwork a răspuns (pentru Ryumex):

Ai incercat mai mult?

| SG1995 a răspuns (pentru Clockwork):

Nici telekinezia nu e totdeauna inascuta, acum depinde si vietiile anterioare, de tipul spiritului, etc.

Adevarat, dar daca poti invoca demoni care sa faca ceva pentru tine, de ce sa te mai chinui sa obtii ceva gen telekinezie?

| SG1995 a răspuns (pentru Clockwork):

Un punct destul de corect, dar nu se prea merita sa te freci cu demonii, cei mici pot fi controlati, dar aia sunt destui de slab, iar ce de rang inalt o sa te frece in fund si propriu si la figurat. Auzi daca tot le ai cu ocultul, am un mic grup de discutii pe Facebook messenger te bagi? Am doua amatoare si doi tipi care au ceva experienta. Iti d-au pe privat adresa.

Oke