E din cauză că nu te-ai dezvirg¡n@t cum trebuie probabil, e normal să curgă sânge la primul contact, și chiar si la al doilea câteodată, dacă și după încă 2, 3 contacte tot sângerezi și ai dureri mari mai bine fă cumva să ajungi la medicul ginecolog. Dacă nu ai posibilitatea să ajungi la doctor, cel mai probabil nu ești pregătită nici să îți începi viața sexuală. Sper că te protejezi, ca să nu rămâi însărcinată că atunci chiar nu ai de ales și va trebui să mergi la doctor.
Multumesc frumos, mai am o intrebare daca se poate … primul meu contact sexual s-a produs fără prezervativ la început, apoi cu. menționez ca a existat doar lichid preejeculator in momentul in care nu am folosit prezervativ (ultima data cand si a dat drumul a fost in urma cu 64 de ore) iar dupa contact e********a a avut loc in exterior.Al doilea contact ( dupa 4 zile de la primul ) la fel s-a produs începutul fiind fără prezervativ existând doar lichidul acela iar el nu si a dat drumul. Credeți ca sunt șanse sa ramân gravidă? menționez ca ultimul contact a fost in ziua ovulației
Uite asa ramai gravida fara sa faci sex sau vorba vine, dar ce ai faciut tu e un fel de tentativa si sa ramai gravida asa de la o tentativa dea face sex, e de risul plinsu dar e bun si asa rau, csti trebuie tie sex, lasa mai bine fa copiii ca are nevoie tara