Muzica in casti te oboseste mental. Nu stiu de ce, si eu ascult multa muzica la casti si imi dau seama ca dupa 2-3 ore sunt obosit mental, nu mai am chef sa fac anumite lucruri mai neplacute.
Incearrca sa renunti la jocuriile pe telefon si calculator. Te fac sa pierzi intr-o mare masura contactul cu realitatea si sa te refugiezi in ele in loc sa te confrunti cu problemele tale.
Incearca sa mananci sanatos. Muta dimineata masa principala a zilei. Incearca sa faci un pic de sport, poate 30' de alergare zilnic. Iesi in pauze in curtea scolii daca vremea e frumoasa. Se poate sa ai un pic de depresie, soarele te va ajuta.
Sunt doar cateva idei, ciiteste tot ce ti se spune si culege idei care crezi ca te-ar ajuta.
Te-ai gandit vreodata sa incerci, dupa ce ajungi acasa, mananci si mai faci cate ceva, sa si dormi vreo ora asa, de dupa-masa? Ia incearca.
Monotonie îmi sună mie. Încearcă să faci ceva nou, să adaugi ceva nou la liceu, de exemplu data viitoare când te duci la școală mută-te în altă bancă, vorbește cu colegii pe care nu prea îi bagi în seamă de obicei. Ieși în pauze și plimbă-te prin școală singură.
Aşa sunt şi eu dacă nu dorm după-amiaza. Încearcă să dormi puţin când vii de la şcoală, poate te ajută şi pe tine.
MadaAwwr întreabă: