| PsyhoChild a întrebat:

Hei TPU.Anul acesta dau examenele din clasa a 8 a si nu ma pot concentra din cauza certurilor din familie. Tata este un betiv si o injura toata ziua pe mama care munceste in Spania prin soare 8 ore pe zi.Adica eu vreau sa invat in liniste nu in tipete.Imi afecteaza negativ invatatul acest lucru.Acum 5 minute a intrat in camera cu un pahar cat o sticla de bere in mana si mi-a spus ca baga divort. Putin imi pasa! S-a dus sa-si umple paharul cu vin acum.Detalii nesemnificative in fine.
Eu pot sa ma intretin singur deoarece eu tin banii in casa la momentul actual.I-am luat acum cateva zile de la betivul de tata deoarece el se ducea la magazin si isi lua bere de ei. Avand o suma mica in casa cu care de abia ne descurcam nu am putut permite sa se piarda. Daca nu aveam bani de cablu ce faceam? Internetul ma ajuta foarte mult deoarece cand nu stiu ceva caut.
Cum pot invata in acest balamuc de la mine acasa in liniste?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pleci la bunici sa stai

| Freya1 a răspuns:

Mergi la bunici sau neamuri.
Vorbeste cu mama ta cu amant sau fara in ce situatie esti si sa ia masuri.Ori vine acasa si sta cu tine ori vorbeste cu cineva din familie sa te ia o perioada.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Pleci la bunici sau iti bagi dpouri in urechi dintr-acelea speciale de urechi.

| PsyhoChild explică (pentru MihaiNicu23):

Tocmai ce am aflat de la fratele meu ca mama are amant. Bunicii sunt morti aproape toti.

| PsyhoChild explică:

Nu am bunici!

| ZmeuNinja1980 a răspuns:

Nu stiu frate, imi este mila de tine, suna la telefonul copilului, aia stiu sa te ajute laughing

| PsyhoChild explică (pentru ZmeuNinja1980):

Daaa =]]]ma baga in orfelinat aia laughing)