anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU :)
As vrea sa stiu parerea voastra sincera despre acest articol http://putemschimbaasta.blogspot.de/......rada.html.
Cum arata oamenii cu handicap in ochii vostri?

7 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

''Pagina pe care o căutaţi în acest blog nu există.''
Slabi.(si nu ma refer la kilograme)Oameni care au nevoie de ajutor si totusi care nu se plang.Care imbratiseaza viata chiar daca habar n-au ce s-a intamplat cu ei.

| MiruD a răspuns:

Pagina nu merge.
Oamenii cu handicap sunt niste oameni "batuti"de soarta. Si noi ar trebui sa ii ajutam cu ce putem. sad

| roxanamariaa a răspuns (pentru zurick):

Asta era link-ul, am gresit :(
http://putemschimbaasta.blogspot.de/

| zurick a răspuns (pentru roxanamariaa):

Foarte adevarat.Dese ori din cauza nesimtirii unora dintre noi acestia nu se pot bucura de viata si-si blesteama viata ajungand pana la sinucidere. Putem schimba ceva si sa aratam ca ne pasa? Bineinteles.De ce nu dorim asta? De ce-i lasam sa sufere in tacere? Viata se poate schimba si te poti trezi si tu la fel ca ei si cand simti ce simte si el de abia atunci iti dai seama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru roxanamariaa):

Sincer imi este foarte mila de ei!
Adica de ce sa judeci pe cineva care s-a nascut asa(a vrut el sa se nasca asa? NU!- Tu nu te putai naste la fel? BA DA-dar norocul a facut diferenta) la fel se intampla si cu accidentele.
E greu sa intelegi pe cineva din moment ce nu esti in aceeasi situatie (nici eu nu sunt si nu am fost niciodata)-dar le inteleg (partial sentimentele).
Doar pentru ca sunt diferiti nu au acelasi drept de/la viata-nu pot avea un loc de munca,-oamenii se uita ciudat la ei....pe scurt nu pot face tot ceea ce poate face un om normal...
Stiu ca este EXTREM de GREU pentru ei! sad

| King18name a răspuns:

Imi place, felicitari pentru subiectul abordat! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niste oameni normali discreditati de natura. Tot respectul ca vor sa lupte. Cat despre cei care isi bat joc, au gasit un subiect comun de amuzament prin care sa demonstreze ca sunt sus printre cei din jurul lor. De fapt nu sunt.