Nu e cam frig pe vremea asta pentru tinute sexy, fara vreun scop anume?
Păi la mine în casă e cald deși eu oricum stau mai mult cu geamurile deschise și ador frigul. Așa că, ador ca în casa mea să stau în ținute cât mai ok și se*y în care să mă simt eu bine. Evident, stând în casă, nu stau și pe tocuri, de fapt tocuri nici nu am, dar cum spuneam prefer haine pe care în mod obișnuit pe drum nu le-aș purta și sincer nici chiar la un party. Deci e pentru mine, scopul ai spune că e, ca să mă simt eu femeie și funcționează chiar uneori mă simt femeie și bine în ceea ce port, dar recunosc că uneori am și reversul chiar și în casă și mă simt tristă chiar când nu reușesc să accesorizez ceva cu ceva și care să-i placă ochiului meu. ) Și atunci cam intervine drama qween. )
Deci e dacă vrei așa, în casă vreau să mă simt ceea ce detest să fiu pe stradă, adică femeie. Căci consider că pe stradă e chiar periculos să fii femeie, din n motive. ) Deci pe stradă nu m-aș îmbrăca cu ținutele din casă.
Deci voiam să știu dacă și asta nu e tot o anomalie. Că tocmai ce spunea fata asta de ideea asta, că femeile aleg ținute de genul pentru stradă și bărbat, eu aleg pentru mine și intimitatea mea și mă simt bine în ținute sumare sau mai faine decât cele purtate pe drum, deci asta la ce categorie de nebunie să intre?! )
Da suna destul de ciudat, adica esti cam ciudata Daca te imbraci sexy doar acasa si doar pentru tine, asta arata de fapt ca tu nu esti sexy, doar ti se pare, dar acasa fiind singurica te imbeti cu apa rece adica din toti cei prezenti, doar tu, cine poate fi cea mai sexi de la tine din casa? Bineteles tu, de aia te fatai prin casa in tinuta sexy cum zici, sa defilezi, sa arati wow ce tare esti.
De la pasul asta pana la urmatorul nu mai este mult, adica nu este de mirare daca peste ceva timp, iti cumperi si ceva manechine de alea din plastic, dar cu forme de alea mai voluptoase cum spui, ceva manechine de barbati, le pui pe acolo prin casa si mergi printre ele
Asa o sa arati si altora cit de sexy esti, sigur te vei simti in al 15 cer si a 7 a gaura neagra
Păi de ce m-aș îmbrăca pentru altcineva?! Și nu, stai tu liniștit că și dacă aș avea 30 de kg tot așa aș proceda. Hai că deja ești nesuferit Relian.
Vorbești prostii, nu am ajuns chiar așa de disperată. Auzi tu, cică manechine. Că sunt un pic loca, o știe tot mapamondul inclusiv eu, dar ferească God să ajung la acel grad de nebunie. Și dacă n-am ce face cu viața mea tot sper să nu ajung la acel grad de nebunie în care să mi-o tr*g cu altceva în afară de un uman (prin uman mă refer doar la umanoidul om, sper să nu dezvolt vreodată ceva înclinații de astea către alte umanități ) ), deși sper să nu se întâmple nici cu un uman, mă mulțumesc doar cu faptul că am scăpat de virgini*ate și cam atât. ) Măcar să nu mor virgină, asta mi-am dorit, asta am primit. ) Mă rog, primeam mai mult dacă îi răspundeam lui Mister Bangladesh, dar cum eu m-am evaporat și am fugit de el, aia e, să-i ofere altcuiva compania lui, eu am ajuns la concluzia că în viață oricâtă lume ai avea în jur, oricâtă lume ți-ar declara în lună și în stele că bla-bla, oamenii te trădează sau abandonează aproape mereu, așa că, am decis în cele din urmă să-mi văd singură de viață. Și cred că m-am și resemnat cu ideea că mă voi căsători vreodată, nu însă că aș avea copii. ) O să-i am cândva, dar când voi fi mai stabilă financiar și mi-am făcut o carieră. )
eu nu am spus sa tio tragi cu manechine de plastic, am spus asezi manechine prin casa, sa spui ca ai admiratori, intelegi?
Daca ai vazut filmul ala cu Will Smith cand era singur, toti murise, el aseaza in magazine manechine si vorbea cu ele dar nu era nebun, asa sa mai faca conversatie, sa zica si el ceva unui "om" desi avea catel.
Asa si tu te plimbi prin casa imbracata sexi, dar fara admitarori, sau macar virtuali, ori de astia manechine, sa te simti mai bagata in sama nitel.
Si asa spui ca tiai traso cu unu din Bangladesh, romanii nu-s buni, asta e, e bun si asa rau.
Dar de ce din Bangladesh si nu altul? Ori doar ala o acceptat cu tine glumesc, dar na zic si eu.
Nu te vei casatori niciodata de ce? Asta este problema ta, ai deja idei de astea deja, nu ma casatoresc, nu am nevoie de barbat etc.
Ce-s cu ideile astea timpite? Daca te casatoresti ce? Ori cauti si tu ca si Ray pe aici, este un utilizator aici pe nume Ray la fel, el nu isi gaseste iubite, dar nu ca nu lar vrea nimeni, cauta numai femei de alea de la bune spre foarte bune si mai sus
Daca ai pretentii prea mari, atuci da, este posibil sa ramai nemaritata,, mai ales daca nu esti atragatoare,, macar sa ai un corp frumos si bun de ciocane
Păcat, măi Relian, și eu care speram să te cer eu în căsătorie ) păreai un bărbat altceva decât restul. Fix când începea să-mi pari atractiv (tocmai spiritual căci fizic nu am apucat să te văd, iar dacă ești blond, slabe șanse să-mi placi ) eu ador mai ciocolatele astea) dai și tu cu bâta-n lac sau baltă sau cum naiba o fi vorba aia a noastră românească. Gata, ești pe lista de "nu-mi mai placi" ) Și zic fix lista spirituală ) căci la mine unicele pretenții de care amintești tu pe-aici sunt cele morale și spirituale, poți să arăți și ca Jhonny Deep, dacă nu ești pe gustul meu la suflețel și port degeaba ) Iar tu ai amintit exact de chestiile care mă fac să urăsc bărbații, chestii cringe precum se*ul. Aaa, am amintit că sunt ceva mai ase*uată deci de la un bărbat caut alte lucruri decât se*ul.
Repet. Nu am zis că nu va fi, dar partea aia va fi doar cireașa de pe tort sau Nirvana sau Apogeul, zi-i cum vrei, la relația mea cu un bărbat. Deci dacă tu vorbești pe aici de ciocane, pixuri, capace și penițe, compulsiv, nu-i pentru mine. Nu-i pe gustul meu. )
Cât de manechine nu am nevoie de niciun manechin, e suficient să fiu eu unica mea admiratoare în culcușul și plapuma mea. Restul nu mai contează.
Cât de căsătorie, de ce refuz, nu e că refuz, dar am prea multe traume cu voi bărbații și sincer, de la naștere, nu am întâlnit încă bărbatul care să nu mă abandoneze și orice prostii aș face să mă ierte și rămână lângă mine. Chiar recent stăteam eu cu gândurile mele și mi-am spus că în afară de bătaie, unica chestie pe care nu aș ierta-o never, orice mi-ar face un tip, dacă el va fi dispus să stea ca o meduză lipit de pulpa și sânul meu și să nu mă abandoneze (bine, în ideea că totuși nu devin nici prea toxic) orice bulls^ituri mi-ar face l-aș ierta doar pentru simplul fapt că nu mi-a activat cea mai mare frică a mea, abandonul, dar și că oricât ar vrea să mi întoarcă spatele sau m-ar urî peste ani, va găsi mereu soluția ca să ne reconciliem, să mă ierte și să nu mă abandoneze. Cred că, sincer, la 30 de ani, e cam unica mea pretenție de la un bărbat. Asta așa că tot ziceai tu de pretenții. Deci joac-o pe-asta, dragă Relian. Spune-mi tu, ce bărbat în viața asta, în era asta de care mi-e cam silă, mai vezi tu să stea ca o meduză, ca o ventuză, lipit de o femeie, orice i-ar face. Prin orice i-ar face nu mă refer la înșelat și a fi materialistă, deși acum între noi fie vorba, dacă eu cu unul devin soț și soție și avem și copii, orice-ar fi, financiar, pretențiile cresc, deci am ceva pretenții materiale, dar evident în limitele puterilor și bunului simț. În afară de 2 case, o mașină bunicică și strictul necesar cât să nu mă umilesc pe la alții cu împrumuturi și să nu intrăm niciodată în probleme de genul cu camăta și lumea tenebrelor societății, iar eu și copiii mei să nu simțim grija zilei de mâine, deci în afară de astea, nu-mi doresc nimic altceva. ) Deci când oi găsi ce caut, fii sigur că tu vei fi printre primii mei invitați la nuntă. Dar eu până acum, nu am găsit așa ceva.