Asa-i cand femeia este disperata si ala ia ceea ce i se ofera.
Normal ca el are alta relatie amoroasa, probabil cu o femei pe care o respectas iubeste daca sta cu aia, nu cu prietena ta care este a 3-a roata la caruta.
Amica te este o femeie disperata dupa barbati, de fapt ca si tine sa fim seriosi si tu cam la fel esti asa disperata dupa un barbat daca tiar place unu.
Indiferent cit de disperat, sau disperata sa fii, sa ajungi sai platesti tu taxiul, sau autobuzul, uberul unui rapanos, ba voi femeile astea, unde traiti mai, in ce lume, in ce universuri
Adica atit de sisperate ati ajuns dupa ciocane, ca si platiti, ati ajuns sa platiti niste rapanosi sa vina sa va reguleze
Atit de naspa aratati ca nu sar uita nimeni la voi? Intreb cas curios, adica cit de naspa, urat sa fii si tot sar gasi unu sa te placa, si ar veni cu transportul lui, nu sai platesti tu pana si transportul sa vina la tine sa ce?
Voi vorbiti ca si cum ati fi platit nu stiu ce gigolo, mare barbat fatal sa vina sa va tina comapnie sa vo traga si trebuie sal platiti, sai face toate mofturile.
Dar auzi si la tine, oare o fi un mascul neromantic, oare o fi profitor
Daca nu vedeti ditai cometa cade peste voi, e de inteles de ce va intrebati oare o cadea peste noi
Asa stii tu ca barbatii si romantismul baba si mitraliera, de unde ai informatiile astea din ce universuri paralele.
Vorba lu tanti Violeta ala nici nu va respecta, cum eu ca barbat, sau chair si ca femeie, sa cer aluia la care ma duc sami plateasca transportul, ce rapan d e om mai este, cu cine va inhaitati mai fetelor, vai de capu vostru.
Dar stai linistita, mai era cineva pe aic, care la fel a spus ca ea daca ar avea iubit, iar cumpara ea masina din banii ei
Asta arata cit de disperate sunt unele femei, iar rapanosii, altfel nu poti sa spui la un rapan, jeg de barbat ca asta, pentru ca ala are moralitate zero, este un cioban.
Deci acu pe bune, voi umblati cu toate scursurile, cu toate junghiurile de barbati, ultimii oamenii, asta daca nu stiai
Un barbat serios, sincer, care si gandeste. nu ar accepta sai plateasca femeia bani de transport.
Sau tu ca femeie daca mergi la un barbat, ce faci, te apuci sa-i ceri bani de drum?
Daca ajungi in situatia dea nu avea bani de un taxi, sau de un autobuz, eu zic sa te duci si sa te impusti inteleg, nu au bani aia care is la sacoala, is intretinuti de parinti, adica is inca copiii, dar la 30 de ani sa nu ai bani de autobuz, mai ai prerentia ca vrei si femeie, sau sex, eu las fi dat afara pe usa cum venea, il lasam in drum, sa vad cu ce se mai ducea inapoi
Hai ca nu te duci cu mancarea dupa tine, plus ca nu te duci sa stai la masa sau doar pentru mincare, dar mai stii, rapanosu ala ce homeles mai o fi
Daca la invitat amica ta, sau tu, pai sa vina pe banii lui, plus sta la tine sau la amica, nu plateste hotel, trebuie sa plateasca la un restaurant si el, sau macar asa jumate jumate, nu sa platiti voi tot sa tineti un rapanos de era eu sa zic ce, sex, de mancare si bautura
Dar nu l-ai intrebat, nu vrea si cadou, ceva un lant de aur, ceva bratara, inele
SuperrBeibiii întreabă:
cristina_9458 întreabă:
RAY întreabă: