Simt ca o sa ma ingras careva kg si atata tot, in rest la fel, nu am iubita desi nu am cu cine sa colind Timisoara si noaptea ea sa fie craciunita eu mos craciun, in rest sanatate, cei dragii sa fie si ei sanatosi si asta e cel mai important
Ho,ho,ho!
Te-a cuprins spiritul sarmalei, Ebenezer.
Daca ierti ceafa de porc si lasi negativismul, sunt convins ca gasesti o timisoreanca nurlie, ochioasa, atee...si cum mai vrei tu.
Iti doresc sincer sa treci in 2018 alaturi de o femeie...dar mai trebuie sa te schimbi si tu, ...ca raman cu "doritul".
Lasa mane, scoti 200 de lei si mergi la c*rve
Jesus,nu ca e post, pacatosule, eu nu merg la alea
1, nu am banii, trebuie sa imi platesc impozitele la sf de an
2, asta nu ar rezolva nimic
3, mereu mi am dorit o fata sincera, serioasa cu care sa fac ceva serios
4, ce ma fac daca ma virusez cu vreo boala?
Daca te virusezi asta e Faci cate 5 partide pe zi cat timp mai ai de trait si aia e Macar te-ai simtit bine.
Il astept, ca vreau sa treaca mai repede
Vreau repaosul ala din februarie pana in aprilie, cand nimic nu mai misca, pentru ca oamenii normali nu mai au bani. Dar eu am bani, si iau concediu
Dar unde lucrezi?
La un hotel.
E o zi care oricare alta Craciunul pentru mine, farmecul din copilarie nu mai exista.
Depinde...daca ai familia si prietenii dragi e frumos
Fiecaruia ne lipseste cate ceva de care am vrea sa ne bucuram in momentele frumoase, acel 'ceva' reprezinta o importanta mai mare decat sarbatoarea-n sine.
nu prea e zapada=nu atmosfera. farmec
Asta este
Bine ca este mancare din belsug
Tu imi pari cunoscuta
Pacat ca nu pot sa iti trimit mesaj
Da serios? mie nu
Ca sa vezi cat sunt de atent, iti fac un cadou warm-up de Craciun: zapada de pe masina mea
Dar te rog sa o iei repede, ca trebuie sa plec cu masina.
Sigur ca da! Asta ar însemna să îmi dai jumătate de cadou, cealaltă jumătate ar fi să mănânci tu toată zăpada de acolo în toate ce faci flotări. Sau nu, că nu te lasa burtica. Mă mai gândesc eu.
Am zis ca e un cadou de incalzire. Restul la craciun.
Si sa stii ca fac flotari
Iar am scos limba cu bale
Vezi ce faci cu ganditul ala, sa nu-ti sabotezi creierasul nedormit
După ce te-a refuzat Drimmero, normal că te gândești doar la mâncare.
Iar faci pe îngrijoratul? Daca îți păsa cu adevărat, nu îmi făceai cadoul ala ci un masaj.
P.s balosule
Hai, mai, mai schimba placa! Esti plictisitor. Așa vrei tu sa menții relația noastră vie?
Si ca sa îți zic un secret, nu eu am fost cea refuzata.
Puuup
Dar am nevoie si de tine, ca sa-ti fac masajul.
Daca nu ai sta prin toate crasmele pana dimineata, ti-as mai face (si tie) cate ceva
Nu știi să mă ții lângă tine, ce să-ți fac?
Si nu "toate", doar una. Una și bună
Daca ai impresia ca ultima bodega descoperita de tine nu e pe GPS-ul meu, te inseli.
Nu am venit sa-ti stric cheful in ultimele seri, ca am fost si eu nitel ocupat
1. Nu mai da din casa și nu mai speria fata, ca altfel o sa fii la dieta fara sa vrei.
2. Baby, știi că tu ești bomboana de pe coliva, nu fi bleg!
Daca dieta aia inseamna si ca in sfarsit O SA IMI GATESTI CEVA COMESTIBIL, da, vreau!
Mi s-a mai promis ca o sa ajung componenta a salamului, dar asa ceva, nu. Termino, ca ma faci sa par atat de dulce!
Mâncarea mea e fără pereche, de aia ai și burtica aia din ce in ce mai vizibilă.
Și mă refeream mai degrabă la dieta "strigatului", sufăr și eu în același timp, dar pentru a te educa pe tine ce nu fac eu.
Ce nu faci? Nu vrei sa renunti la programul tau "fara frecventa" din casnicia asta
Mancarea ta si-ar gasi si ea pe cineva, daca ar fi in rand cu lumea
Si nici macar nu mi-ai atras atentia ca am mancat cratima de la "termin-o".
Ma simt al nimanui...
Oricum nu mă asculți. Eu sunt cea a nimănui din povestea asta
Naspa, ce sa zic
Acasa e caldut, liniste, am pus manelele să cantă, si o sa dorm pe diagonala in patul nostru, ca de obicei
Ti-am zis ca avem totusi si parti bune, nu? Daca ai da cu aspiratorul cand vii, ar fi perfect.
Poate ai ghinion si te trezești cu mine peste tine. In casa, ma refer.
Nu l-as considera ghinion
Stiam eu ca n-ai sa rezisti, cand auzi de manele!
Corect! Pt tine, nu. Pt mine, da
Ghinion ai avut cand am stat eu deasupra
Acum nu prea mai ai motiv sa te plangi.
De prea mult timp au aparut decoratiunile, brazii, etc. Trebuiau sa apara dupa 15 decembrie. Deja m-am plictisit de ele. Nu mai simt farmecul sarbatorii. Si nu numai eu.
Da, miros de zapada, brad si portocale,, culori multe, luminite de brad sau in geam, rosu pe mos cracila, si muuulte cadoooouriii ) si cantece cand eram copil colindeee... ahh ce vremuri Dami fundita magica pls :3
Nu,nu astept craciunul, mi-e indiferent daca vine sau nu.
Care atmosfera a craciunului? Exista asa ceva?
Sincer sa fiu nu ma simt asa incantat ca in anii precedenti. In orasul in care ma aflu nu a nins, ceea ce este un minus cand vine vorba de atmosfera, brad si decoratiuni pentru acesta nu am, iar chiar si daca as avea nu as putea sa impartasesc experienta cu familia mea deoarece eu sunt aproape dar departe fata de membrii acesteia (stam in aceeasi casa, dar nu ma simt atasat de ei, prefer singuratatea). Singurul lucru ce ma mai introduce temporar in atmosfera Craciunul ar fi melodiile specifice acestei sarbatori.
Va cunoasteti personal GoldenZenith si NoTurbinaNoGood? Imi place cearta"(daca pot sa o spun as) voastraca doi indragostiti de abia casatoriti!
El? Este viitorul meu soț. Nu vrea să recunoască, bolovanul.
Exact asta e problema, suntem doi fost indragostiti, de abia casatoriti.
Nu o asculta pe ea, de la 'substante' a inteles ca o intrebi de "noul ei", adica viitorul. Eu sunt actualul, din pacate
Parea atat de cuminte, era chiar finuta. Dupa nunta, am realizat ca de fapt m-am facut coleg de camera cu un dealer. Toata noaptea lucreaza, ziua doarme (nu neaparat acasa), umbla mereu cu sacose ciudate si nu am voie sa pun intrebari.
Fain: sper sa fie si la mine pana atunci
Vine vacanta si da il astept cu grag. In Moldova a nins deja asa ca ne distram
DIn cauza Parlamentarilor care castreaza legile justitiei nu am mai simtit nicio magie.Va invit pe toti sa protestam in piata Victoriei.
RAY întreabă: