Deci illuminati si diavolul sunt doar chestii copilaresti? de ce? ca nu crezi tu in ele?
omul este un animal curios, controlat de nevoia de a sti. unde lumea intra intr-un con de intuneric, apare necunoscutul. omului ii este frica de necunoscut. de lucrurile pe care nu le vede/simte/intelege. primul exemplu este intunericul. mare parte din populatie are o fobie fata de intuneric. doar pentru ca este o urma de necunoscut.
extraterestrii, fantome, varcolaci, bla bla bla. mituri. cum au aparut? frica omului de necunoscut. de lucruri vazute, simtite, auzite, dar neintelese. unde stiinta nu poate explica un lucru prin fapt, religia il poate explica prin presupuneri. o incercare de a acoperi necunoscutul printr-o explicatie, oricat de absurda ar fi.
deci raspunsuri copilaresti si imature? nu, raspunsuri ale oamenilor cu frica de necunoscut, explicata prin religie. atat.
Ba vad ca numa raspunsuri tampite am primit! Pot sa bag mana in foc ca voi nu aveti nici unul peste 16 ani! ASI VREA SA IMI SPUNETI FIECARE CE VARSTA AVETI! ILLUMINATI nu exista bai copii paranoici. Aia sunt doar un sablon care acopera adevarul, Voi nu stiti ce se petrece in parlamentul romaniei dar hopa stiti voi totul despre,, organiyatia secreta masonica reptiliana care conduce lumea din umbra de mii de ani " Dar asta e. Nu multa lume mai gandeste clar in ziua de azi! Ma asteptam sa imi spuneti toti ca illuminati nu reptilieni nu... Astea is basme bai copii de 2 ani! Organizatii care ar fi cu adevarat la conducerea lumii sunt cele precum grupul bilderberg, comisia trilaterala, masa rotunda...
Da ma rog, m-am lamurit ca nu mai exista pe siteul asta decat copii imaturi!
Hai sa iti spun eu cine conduce lumea.
Femeile, pentru ca majoritatea barbatilor sunt morti sa ajunga intre picioarele la femei(99%,nu's eu ala 1% ) Oricum bani au un rol la fel de important.Stapani din umbra? Nu poti manipula asa usor intreaga populatie.Defapt mint, biserica o face.(de fapt o face in un mod mai mic, dar nu conteaza.) Chestia e ca Omu de rand are instinctul de turma, rar care face ceva pe cont propriu. Daca unu vopseste casa in roz, 80% din vecini or sa o faca si ei Daca eu imi trag chiloti peste pantaloni ca superman cu cativa tovarasi, pe cat pui pariu ca juma de TPU va face asta? )(cam 90% Din TPU)