| Pe_Viata_Anonim_1994 a întrebat:

Hei Tpu.Cum fac ca profesoara mea de mate sa fie data afara? Ea e nebuna rau,adica ieri mi-am adus algebra in loc de geometrie, dar aveam tema facuta la algebra.Pur si simplu am încurcat si am mers sa imi cer scuze.Este prima oara când se intampla greseala asta.La tema m-a ajutat mama si era toata facuta corect.Ea cand a vazut, m-a scos la tabla si a luat ultimul ex de la tema care era cel mai greu si nici nu ne-a predat o chestie de acolo.Gen ultima lectie a fost radicalul,dar la tema era sa adunam radicalii, dar nu ne-a predat si eu nu am stiut si mi-a pus 4. M-a injurat,pe colegii mei i-a facut golani, pe 3 colege le-a făcut nesimtite, pe colegul meu l-a facut prost si si-a batut joc de el ca se uita cu un fel de binoclu la tabla pentru ca nu vede si l.a pus sa vina ziua urmatoare cu foaie de la Optica sa ii arate ca si-a facut control

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa dai un profesor afara din invatatmant mai ales cand te plangi de el, dar tu ai numai note proaste, fiind evident ca ai ceva personal cu acel profesor.
Nu-ti ramane decat sa pui mana sa inveti, ca altfel ramai corijenta, sau chiar repetenta, daca nu iei macar media 5 la sf de an.

Tu stii ca ai bube in cap de anul trecut, cu profesoara asta de matematica si daca nici acum nu vrei sa intelegi sa pui mana s ainveti la mate, atunci nu-i nimeni vinovat de corijenta sau repetentie, decat tu.

https://www.tpu.ro/......hemata-la/

| sierra1 a răspuns:

"Cum fac ca profesoara mea de mate sa fie data afara? Ea e nebuna rau,"
de ce n-ai inchide-o la balamuc? sau de ce n-ai executa-o? sau...

"eu nu am stiut si mi-a pus 4" - cred că ți-a dat o notă cam mare.

"M-a injurat, pe colegii mei i-a facut golani, pe 3 colege le-a făcut nesimtite, pe colegul meu l-a facut prost si si-a batut joc" dacă asta e adevărat. vorbiți cu părinții, dira sau directorul și se iau măsuri dacă e cazul

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Exagerezi.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

@sierra a zis corect:
"cred că ți-a dat o notă cam mare."

Să știi că notarea începe de la 1.winking

| Drimmero a răspuns:

Fereasca Sfantul ce nebuni predau prin scoli,, am dat si eu de d-astia de-a lungul vremii, efectiv nu le place fata ta si se leaga de unele aspecte, niste jeguri.

Nu te pune rau cu ea, invata, vezi-ti de treaba si nu mai uita caietele.

Vei da examen si daca te pui rau, risti sa nu te bage in examene, aveam si eu o profa la mate in care nu era ora sa nu ma scoata la tabla pe mine si pe inca vreo 3, eram singurii care ii spuneam ca nu intelegem materia, restul taceau malc desi erau praf, uite asa din 2 si 3 nu ne scotea, nici nu ma mai oboseam sa ma duc la tabla,, ii ziceam direct sa-mi puna 2.

| Drimmero a răspuns (pentru floresdemayo):

1 pentru copiat, nu are sens sa se aplice nota 1 la ascultari...nu si-ar avea sensul, Flori-de-Mai!

| ngllllll a răspuns:

Imi pare rau ca sunt si asemenea lucruri in scoala. Eu cred ca trebuie voi elevii sa gândiți mai matur decat unii profesori.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Drimmero):

Nu e adevărat ce spui, baremul de corectare si notare incepe intotdeauna de la un punct (din oficiu), indiferent de evaluare! Se aplică începând cu clasa V-a.

In teorie este asa, dar in practica nu e asa... zic asta pentru ca nu am primit vreodata la ascultari nota 1, desi nu stiam nimic.

Sistemul asta prin note este unul bolnav, streseaza elevul maxim, atata materie absolut degeaba, lucrari si examene care te fac sa fii un robot, nu sa stii lucruri practice care sa te faca sa intelegi mecanismele, fabrici de roboti sunt scolile romanesti, un adevarat stres.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Drimmero):

Las' că și elevii stresează destul profesorii, prin obrăznicie/tupeism, deci prin lipsa educației!

Normal ca se gasesc si retardati d-astia care nu au bunul simt si fac viata unui profesor de calvar.

Relatia dintre elev si profesor trebuie sa fie una foarte buna ca sa functioneze, trebuie sa se respecte drepturile si obligatiile fiecaruia pentru a nu sari dintr-o extrema in alta.

Am prins profesoarele perfecte pe timpul liceului care m-au facut pe atunci sa privesc in alta perspectiva si sa-mi arat potentialul, pot sa zic ca m-am maturizat destul in timpul acela...de nota 20, iar culmea ironiei e ca mai si predau la materiile mele preferate!

| Bondarel99 a răspuns:

Nu ești la școala privată ca sa poți da profesorii afara când vrei tu.
Data viitoare stai in banca ta.

| RAY a răspuns:

Deschizi fereastra și i propui sa testeze gravitația pe pielea ei

| SG1995 a răspuns:

Spune-i alor tăi să facă plângere către direcțiune. Dacă există mai multe probleme de genul (injuri, agresiuni) își ia tai-tai.

| Horus35 a răspuns:

E foarte greu de înțeles situația dacă nu ești "în aceeași oală"... Noi( clasa mea, dar și altele) am fost la ISJ cu tot felul de hârtii, profesoara a fost chemată de mai multe ori, i s-a cerut să-și facă analizele și ca prin minune toate spuneau că "e aptă pentru a preda". Am făcut o cerere pentru a nu mai participa la ora de matematică și de miercuri nu a mai intrat nimeni la ora ei, dar nu am părăsit liceul. În situația asta cei de la ISJ au venit personal în liceu și au spus că vor aduce un alt profesor. O colegă a făcut plângere la protecția copilului (sau urmează să facă) pentru abuz. Pluuuus alte detalii pe care nu le-am menționat. Toate astea durează de ani de zile, dar avem de gând să-i punem capăt. Avem sprijinul profesorilor și al directorului.