| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, dacă astăzi doctor mi-a zis că la problema mea cu tiroida, mi-ar fi super greu să am sau să țin o sarcină, chiar ar fi așa greu?!

Știu că mereu am zis că eu niciodată nu voi vrea să mă căsătoresc și astfel nici să fac copii, însă uneori încă mă mai gândesc la cum ar fi să fiu mamă și să fac eu un copil al meu, deci mă macină aceste gânduri. Mă gândesc că dacă totuși aș vrea vreodată să fac vreun copil, medicina a avansat, right?! Deci aș putea să fac ceva tratamente, dacă mi-aș dori un copil? Sau să aleg varianta mai simplă și să înfiez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Whitte a răspuns:

Esti sigura ca asa ti-a spus? Ca problemele de la tiroida te opresc sa ai copil. Cred ca voi ati discutat mai multe si nu ai fost atenta.