| Serena2010 a întrebat:

Hei TPU! De o luna am inceput sa vorbesc mai mult cu un tip care imi scrie de cateva luni bune insa nu am reusit sa ne sincronizam pana acum.Am iesit de 3 ori,ne-am si sarutat ultima data si chiar imi place de el si am simtit ca e reciproc. Daar, de 2 zile nu mi-a mai scris nimic. Urma sa na vedem iar in cateva zile,noi vorbim aproape constant de o luna si fara sa se fi intamplat nimic, s-a dat la fund???? Credeti ca merita sa il intreb ceva sau sa ii scriu sau pur si simplu si a pierdut interesul si nu ar trebui sa imi mai bat capul?

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.In tot acest timp, doar el a initiat conversatiile? Poate asteapta mai mult interes din partea ta? Nu cred ca trebuie sa tragi asa o concluzie pripita.Scrie-i si vezi care-i treaba, poate s-a intamplat ceva in familie care nu i-a mai oferit starea necesara si bunadispozitia astfel incat sa vorbiti?

| Serena2010 explică (pentru dullcat):

Nu doar el a initiat, in ultimele zile doar eu

| ShaOfHatred a răspuns:

Comunicarea este cheia în relațiile umane. Vorbește cu el, întreabă-l ce s-a întâmplat. Nu lua decizii la cald. Și nu da în paranoia((:
Dar o întrebare, dacă el nu ți-a scris in prima zi, de ce nu i-ai scris tu?

| Serena2010 explică (pentru ShaOfHatred):

Pentru ca in ultima vreme eu i-am scris prima si nu vreau sa par disperata

| MarianWLF a răspuns:

Daca un tip te place cu adevarat va avea imaginea ta zilnic in minte, nu exista sa nu iti scrie o zi, apai doua.
Ai 2 variante mari si late, ori si-a pierdut interesul fata de tine, ori vorbeste cu alta fata, alta scuza reala nu exista, nu mai suntem in anii 90, ai telefonul mereu cu tine, nu exista sa nu ai timp sa dai un mesaj de 10 secunde, si presedintele are 10 secunde disponibile intr-o zi, e vorba de interes sau..lipsa lui, intelegi tu happy