Oamenii numesc chestia asta dragoste, iubire...
Intelegi tu.
Si e normal. Nu te ingrijora. Ce nu e firesc e sa vrei orice baiat. Caci daca e asa e un mare semn de intrebare.
Cred ca il vrei pe cel cu care stateai de vorba pe la 4 dimineata. Si cred ca asa simte si el (mai mult sau mai putin, greu de zis ce-i in mintea omului daramite asa din 2 randuri).
Vorbeste cu el.
Si... slabe sanse sa scapi de gura lumii. trebuie sa fiti foarte precauti. Mai ales tu ca totul se rasfrange asupra fetelor din pacate.
Mda! Mi-este greu sa cred ca ai 13ani(te-ai exprimat foarte matura...) Nu-ti doresti cu adevarat 1 baiat (ti-a aparut in minte un mic Capriciu / Moft ) -ca si cum ti-ai dori o rochie - dupa ce o porti te plictisesti de rochita -si o sa vrei alta, ma explic?
Cum sa nu 13? Nu te cred
E normal sa simti asta la 13 ani. Eu (baiat) simteam asta si pe la 8-9 ani. Aveam de pe atunci crush-uri. Cred ca toti copiii ok simt nevoia asta, de mici.
Am avut prima prietena in gradinita, si nu glumesc. Ne placeam, ne pupam pe obraz, mancam impreuna, faceam echipa in cearta cu ceilalti pentru jucarii
Poti sa vorbesti in continuare cu baiatul, nu e nimic nepotrivit, dar intr-adevar, nu e cazul sa aveti o relatie oficiala la varsta asta, pentru ca ar fi presiunea prea mare (din partea colegilor, prietenilor, etc).
Daca vei mai avea momente placute cu baiatul, spune-i ca apreciezi atitudinea lui fata de tine, pentru ca nu strica niciodata sa dai un 'semn'. Si faptul ca el sta treaz pentru tine e un semn din partea lui, poate ca si el simte aceleasi lucruri.
n-am insinuat niciodata ca minti.Subconstientul mi te-a dat de GolSora mai mare a scris acolo / altcineva(numai tu n-ai scris-o!)
Ma jur ca eu am scris. Am fost la multe olimpiade de compuneri și am un vocabular mai dezvoltat. În plus, nu putea scrie nimeni altcineva asta pentru ca e un secret pe care nu l-am spus nici măcar bff-ului. Îmi pare rău dacă nu ma crezi și îmi pare sincer rău că persoanele mai mari ma subestimează. Am 13 ani nu 8. Știu sa ma exprim destul de bine și practic vorbesc asa pentru ca e o întrebare publica și nu vreau sa fiu luata drept analfabeta. Sunt cuvinte pompoase și as fi luata la mișto dacă le folosesc în conversații cu prietenii dar țin cont ca aici sunt persoane și mai în vârstă care nu înțeleg expresii pe care le folosesc în fiecare zi. Sunt bine crescuta și ma pricep la cuvinte. Îmi pare rău dacă tu crezi ca toate persoanele de vârsta mea au un limbaj "ca la ușa cortului".