| Swwetly a întrebat:

Deci mergeam pe strada singura și m-a oprit un domn sa-mi spuna daca vreau sa fac reclama la haine, sport, casual etc.și să vin mâine cu un părinte pentru a fi de acord.Dar nu mă duc presimt că e teapa și îmi pierd timpul.Și poate sa fie și păcăleală de la contract cu moda sa ajungi pe strada.In majoritatea cazurilor așa se întâmplă.Voi ce ziceți?

6 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

Daca cer bani in avans pentru album este teapa.

| Duolingo14 a răspuns:

Daa, poate fi țeapă, dar ce ai de pierdut? Adică oricum este vacanță și merită încercat. Dacă nu o să te duci, o să te gândești tot timpul "ce fain era dacă ma duceam " Și o să ți para rău "

| OldSoul a răspuns:

E teapa.
Chiar ieri citeam pe un grup ca la mine in judet a inceput sa se presteze aceeasi teapa.
Iti vor cere o suma de bani (100 de lei am auzit ca se cer aici) si, daca-i dai, ramai cu paguba, nu te mai cauta nimeni.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este o campanie de strans bani, pe naivitatea fetelor!
Totul se face legal, ca-ti fac poze si te inscriu, dar pe banii tai. Ideea este ca nu vei fii niciodata aleaga sa fii model, pentru ca nu-ti vor spune ca nu intrunesti conditiile, unde trebuei sa ai peste 1.72, sa ai o anumita greutate si sa arati perfect.
Cum toate fetitele se cred printese si frumoase, toate isi dorecs sa fie modele, asa ca, fug iute acasa, imprumuta bani de pe unde pot si a doua zi cu mama si tata se duc sa-si faca poze ca devin modele peste noapte.
A mai fost un scandal mostru acum 2-3 ani, cand s-au inscris mii de fetite la aceste selectii si s-au platit bani foarte buni si de mii de fetite, au fost selectate 2-3 doar.
Deci, este o mare pacaleala selectia asta, ca firma aia sa mai stanga bani de pe urma naivitatii oamenilor.

| Swwetly explică (pentru Violleta2022):

Deci am făcut bine că nu prea am stat la detalii, știam eu că e o teapa.Ar fi fost prea frumos sa fie adevărat. Plus că sunt mică de înălțime și nu îndeplinesc criteriile.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Swwetly):

Dupa cum spuneam, ei inregistreaza mii de fetite, special ca sa le ia banii parintilor, cand fetitele astea de fapt, nu au niciodata vreo sansa sa ajunga modele, pentru ca nu intrunesc criteriile eliminatorii.
Din pacate, multe fetite nu inteleg jocul murdar pe care-l practica unii, incantandu-le ideea ca ele au fost deja alese. Frustrarea apare mai tarziu, cand nu sunt chemate la nici o selectie si nici nu au vreo sansa sa apara pe undeva. Abia atunci se trezesc si parintii sa urle ca au dat gramezi de bani, pe o situatia care oricum nu avea sorti de izbanda, dar nah, naivitatea si prostia se platesc bine.