Poate te place si el si nu stie cum sa.ti zica.Cauta ceva interesant de facut si chema.l mereu in grupul tau.sa va apropiati mai mult si atunci iti dai seama daca si el te place.
Pai vorbeste mai mut cu el si vezi cum reactioneaza adica pune-i intrebari mai perverse si daca vezi ca iti intra in joc simte si el ceva pentru tine.
Bună.
Ce spui tu că este urgent?
Nu-i zici nimic, el trebuie să te curteze, nu-i arăta că ești disperată după el.
Pa, pa.
Pai deja daca l-ai intrebat daca are prietena, e un semn de intrebare pentru el, si-o cam dat seama. Leagate de orice chestie, intereseaza-te de el ce-i place.Normal ar fi sa astepti sa vina el la tine, dar nu-i rau nici asa, nu stiu ce intrebari sa-i pui, trebuie sa-l cunosti cat de cat.Gen in sear asta e un concert ne adunam mai multi nu ai vrea sa vii si tu? sau multe altele.Iti vin pe banda odata ce incepi sa vorbesti cu el.
Ai facebook-ul lui? Poti incerca sa ii lasi un mesaj pe fb in care sa ii spui '' buna nu stiu cum sa iti spun dar cred ca incepe sa imi placa de tine'' dar na, asta e o varianta tu faci cum vrei, bafta!:-)