Cine trăiește în Texas cred că e obișnuit cu fenomene de genul. Nu cred că fug ei înapoi în România din cauza unui fenomen de genul.
Este un user Relian ce pretinde ca este de acolo! Roman plecat in State sa gaseasca fericirea! Texas ca suprafata este de 3 ori cat Romania! + 600.000 Kmp! Depinde pe unde a trecut in Texas! Poate a supraviețuit si iti va răspunde!
"Fenomen de genul"?!
La TV arăta cum au căzut casele. Deci... nu știu ce spuneți, dar eu una dacă aș fi acolo și am o casă care poate e și a mea sau e cu chirie, o chirie pe care am dat jum din salariu lunar și de-odată mi-o ia tornada, sincer, nu cred că "aș mai sta acolo" ci nu știu m-aș băga sub pământ de durere și furie. Nu cred că e cineva, sincer, în viața asta, oricât de Zen ar fi, ca să fie Zen când casa(munca de-o viață) i se năruie sub ochi.
Dar mna, poate că o meritau. Zic și eu... America e un loc al depravării umane. Și nu zic despre românii plecați acolo, unii nici peste ocean nu și-au uitat tradiția, dar nici religia. Si asta mă bucură enorm.
Dar sincer, în astfel de momente, nu știu dacă să mă bucur sau plâng și compătimesc.
Dar nu devin chiar atât de brută, căci știu că 28 de ani, frica mea cea mai mare a fost să nu am cumva acoperiș deasupra capului. Și chiar frică pentru că nu am o casă a mea. Așa că, încerc să-mi păstrez unica picătură de umanitate rămasă, dar când vreau să fiu rea, îmi spun că o cam meritau. Și acum văd și eu justiția divină.
Adică dacă alții trăiesc în comunități LGBT pe când alții au ales singurătatea doar ca să nu supere pe God și să nu atragă fix astfel de pedepse și totuși nu o duc bine și binele pur și simplu nu trage la ei, păi aveam o furie de 28 de ani, care-mi pocnea pur și simplu prin vine.
P.S. aici nu e doar despre LGBT ( asta e doar 1%) din durerile mele. Ci multe altele, care se întâmplă în lume, dar mai ales în America. Și pe care mulți le comit azi și furia mea doar exploda, gen : "Dar unde dracu este Dumnezeu, când în lume se întâmplă atâtea atrocități?"
M-am tot întrebat.
"Unde God, când niște nenorociți fac copii fără repercusiuni și îi aruncă în lumea asta rea?! Ca apoi bătuți și umiliți de propria familie sau neglijați, să devină următorii infractori de mâine, care mâine ucid oameni nevinovați sau pur și simplu lasă pe alții cu sechele forever și uite așa, năpasa se perpetuă de secole. Și unde era God aici?"
"Oare unde?! M-am întrebat mereu."
Cred că a mai răspuns din când în când.
Și e deja studiat că năpasa se duce mai departe. Oamenii răi formează alți oameni răi. Și uite așa, năpasa se perpetuă. Dar uneori doar de "furia naturii, Universului, Lui Alfa și Omega" e nevoie pentru a-i mai opri pe acești nebuni.
Cate tâmpenii și mizerii ai scris.
Pai zici că ești creștină ai dorești oamenilor să le ia casa? Cum poate avea un creștin declarat atâta răutate?
Până una alta probabil oamenii au asigurări și îi doare in pix că marea crestina din Ro le dorește să le zboare "God" casa că sunt ei depravati.