Eu am o prietena idioata, proasta si handicapata De fapt nici nu este prietena mea! Si m-am saturat de ea! Pur si simplu eu daca i-am zis ceva ea cauta oamenii care sa ii tina apararea si ma cearta pe mine de parca ea ar fi un copil si nu poate sa-si rezolve singura problemele! Si pur si simplu nu o mai suport! La scoala ea este mai buna decat mine la unele materii si se da mare toata ziua isi bate joc de mine....si mai ales eu as vrea sa plece de aici pentru ca a mai plecat de aici la bunicasa cu maicasa din motive personale si atunci eram trista dar acum as vrea sa plece din tot sufletul meu! Ea este o proasta! Ea are 3 caini si mie mila de ei pentru ca nu are grija de ei si nu ii leaga sau ceva de genu pentru ca ei vin toata ziua pe la mine si ma enerveaza si nu ii mai suport mai ales ca odata eu am mers la ea si a venit pisicul meu dupa mine si cateii ei l-au omorat! Si imi pare atat de rau si nu stiu ce sa mai fac! Nu stiu eu nu am probleme cu familia si la scoala nu sunt in stare rea la celelalte obiecte dar la matematica nu pot sa invat deloc pur si simplu nu pot sa inteleg matematica, nu am decat 2 prietene adevarate si as fi vrut sa fie fata despre care vb eu acum sa fie prietena mea cea mai buna pentru ca atunci cand eram mici ne intelegeam atat de bine si eram cele mai bune prietene dar acum s-a prostit si este rea! Si parca uneori spun bai de ce m-am nascut... bai de ce traiesc si ma satur de viata si nu situ ce sa mai fac :'( Pur si simplu m-am saturat de toate nu mai suport viata asta! Daca aveti niste raspunsuri pentru mine cu ce as putea sa fac atunci puteti sa-mi scrieti :'( ((
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Se vede ca aceasta prietena a ta despre care vorbesti este o prietena pe care o iubesti enorm, si cu care te intelegi de minune.Dar tot asa cum o iubesti enorm, o poti si ura, pentru ca asa se intampla in relatile profunde de prietenie.Zic asta pentru ca observ cat de mult iti pasa de ea., altfel nu i-ai fi dat pasuire.S-a prostit si este rea? Pai din pacate omul se mai schimba, din cauza oamenilor care il inconjoara.Psihicul vostru trebuie sa revina la normal, ca sa poata comunica la fel de bine ca inainte.In caz ca--i dai prea multa pasuire in realitate, si arati ca iti pasa de ea, opreste-te din acest comportament, Nu te mai plange in fata ei, si nu-i arata ca iti pasa, se va crea un sentiment neplacut si sufocant intre voi.Se mai schimba si zilele, probabil trebuie sa asteptati un pic ca sa se schimbe ceva in prietenia voastra, iar asta numai cu rabdare si fara vorbe multe si frustrari.Retrage-te un pic, si vei vedea ca scanteia prieteniei va aparea din nou, nu cumva sa faci prostia s-o jignesti sau sa va bateti joc una de cealalta ca nu va fi bine, iar prietenia va ramane cu sechele.
Inca odata dai dovada de iubire fata de prietena ta, atunci cand spui ca te-ai saturat de toate si nu mai suporti viata.in realitate tu esti suparata pe prietena ta pentru ca s-a schimbat,pentru ca nu mai e aceaiasi in care aveai incredere, pentru ca a devenit falsa si s-a lasat influentata de lumea din jur. Sfatul meu este sa dai dovada de maturitate, de seriozitate, si de inteligenta, si s-o faci intr-un mod indirect sa-ti simta lipsa, sa stie ca greseste si vei vedea ca totul va reveni la normal.Atata numai sa nu te plangi, si sa arati neincredere, disperarare si suparare in fata ei. Odata ce vei da dovada de incredere, omenie si seriozitate, totul va reveni la normal, inclusiv prietenia voastra si relatia ta cu familia.Succes!
Si cand ma gandesc acum, cred ca eu fac totul numai rau! Nu invat destul de bine incat sa-mi fac parintii fericiti si mandri nu prea ii ajut la treaba, si eu cred ca nu am niciun rost pe lume ca totul fac gresit si imi iubesc atat de mult familia pentru ca ei ma fac fericita si ma iubesc si ma fac mandra ca am o familie ata de buna si as vrea sa fie si ei mandri de mine si sa fie fericiti :'(
Multumesc foarte mult pentru incurajare si eu chiar apreciez comentariul tau si ai dreptate asa ar trebui sa fac. Dar imi poti da te rog niste sfaturi cum sa invat mai bine la matematica? Te rog Si ai dreptate eu spun ca m-am saturat de viata pentru ca as vrea sa fie iar prietena mea nu din alta cauza....si binbe si de la invat la scoala
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.89.89) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro