anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi amintesc ca am auzit demult o stire cum ca sotia si copilul de cativa anisori ai unui barbat s-au inecat, iar acesta a trebui sa aleaga pe cine sa salveze dintre cei 2.
Intrebarea mea este : daca mama/tatal si sora/fratele tau s-ar ineca, si ai avea posibilitatea de a salva numai unul dintre ei, pe cine ai alege?

20 răspunsuri:
| Patyi a răspuns:

Buna! ^.^batting eyelashes
Nu stiu, este o decizie grea de luat.

| Patyi a răspuns:

Apropo, barbatul pe cine a salvat, pe sotie sau copil?batting eyelasheshee hee

| Cherilyn a răspuns (pentru Patyi):

Sincer, imi amintesc foarte vag, cred ca pe sotie... happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratele si sora in nici un caz. ( desi am doar frate ).
Ar veni partea grea in care ar fi trebuit sa aleg dintre mama si tata.
Sincer, acum as scrie despre amandoi:
Mama este femeia care are grija de tine la boala, iti face mancare in casa, ti-a dat nastere.
Tata este omul care aduce bani in casa, uneori mai multi ca mama, alteori mai putin etc.
Alegerea mea ar fi mama.
Dar nici de tata nu te poti lipsi, deci nu sunt sigura.
Ca daca ai avea o mama care isi petrece timpul la povesti, bea si e o femeie usuratica, as zice si eu ca tatal.
Dar tinand cont ca parintii mei nu sunt asa, eu nu ma pot decide asa ca o sa spun mama. Dar si pe tata l-as salva.
Deci, m-as arunca eu pentru tata.

P. S.: Eu am un frate de 8 ani pe care il cheama Andrei si eu am 11 ani. Tu?

| Cherilyn a răspuns (pentru anonim_4396):

Multi inaintehappy
Sincer, eu nu am frate, deci ar trebui sa decid intre sora si mama mea. Sora mea mi-e cea mai buna prietena, si ea intotdeauna m-a sustinut in tot ce fac.
Mama la fel, e o persoana de nota 100, numai ca ea nu ma intelege la fel cum ma intelege sora meahappy

Cred ca mi-as salva sora, ea mi-a fost si mama si tata si alaturi de mine atunci cand am avut nevoiehappy

| Gesara a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii ce eu cred... de fapt sunt sigura ca ai o inima de piatra. Cica fratele in nici-un caz, iar dintre mama si tata te gandeai care e mai de folos eu zic sa te mai gandesti putin, sa meditezi si sa nu mai aberezi. Pentru ca daca era dupa tine de cred ca te cacai pe tine de frica si nu mai ajungeai sa salvezi pe nimeni.MEDITEAZA!

| Cherilyn a răspuns (pentru Gesara):

Gesara, nu cred ca ai dreptul sa judeci, de fapt, doar Dumnezeul are dreptul de a judeca pe cineva.
Fiecare are o opinie diferita, iar daca asta e parerea ei ar trebui sa o respecti.
Sunt sigura ca are anumite motive pentru care a declarat asta. Toti suntem diferiti si avem stiluri de viata diferite, nu o cunosti suficient cat sa stii ce-i in sufletul ei si de ce a spus asta.batting eyelashes
Numai binehappy

| desteny12 a răspuns:

Grea alegere!
Dar cred ca as murii eu ca sa traiasca ei
!

| Gesara a răspuns (pentru Cherilyn):

Cher era un sfat prietenesc.Si sa stii ca nu judec pe nimeni oricum in lumea in care traim daca as tsa sa judec cred ca nu as avea timp decat de asta.
Numai binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Gesara):

Sti ce? E raspunsul meu. Daca am raspuns asa care era problema ta?
Adică, îmi salvez fratele şi ajung să îl cresc eu? Mai bine imi salvez parintii. Si in plus nici eu nu as vrea sa fiu pusa in situatia asta de a decide. Azi am fost foarte suparata pe fratele meu, deoarece mi-a downloadat o porcarie si laptopul s-a blocat. Si pe el l-as salva, de ce nu?
Mi-am dat seama ca e mic si ca si eu faceam boroboate cand eram mica. Dar eram foarte suparata pentru ceea ce mi-a facut.
Puteai sa ma intrebi de ce zic asa, nu sa vi direct cu injuraturile. Dar ma rog...

anonim_4396

P. S.: Tu nu ai observat ca am scris ca decat sa aleg dintre mama si tata orice ar face ei, mai bine m-as arunca eu si i-as salva pe amandoi. Nu am pus fratele pentru ca eram extrem de suparata pe el. Dar si el e suflet. Daca el ar fi pus sa decida oare cum m-as simti eu? thinking
Nu am inima de piatra, si la chestia cu veniturile si care e mai bun era valabil pentru cum gandesc unii [ eu nu ]. Dar as fi ales mama pentru ca ti-a dat nastere, dar sunt si unele care avorteaza, unele betive I don't want to see
Deci de aceea e o alegere foarte grea. Si daca il alegi pe unul o sa iti fie dor de altul, si nici cum nu e bine. Asa mai bine mori tu. [ nu ma refeream la tine ] dar asa ziceam.

Hai gata, nu va certati! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cherilyn):

Ajungem sa facem chat pe o singura intrebare laughing

anonim_4396

P. S.: Cum? Pe sotie stiu ca o iubeste. Dar copilul e un sufletel nevinovat. De ce i-ar face asta? cryingcrying crying

happy Nu stiu sigur daca pe ea a salvat-o.
Cred ca si eu as fi ales copilasul, pentru ca e un suflet pur si inocent si e rodul iubirii lor.
Oricum, nu cred ca exista vreo decizie mai grea in viata ca aceasta... pur si simplu nu vreau sa ma gandesc la ce as face daca as fi in situatia asta...

anonim_4396

Nici eu I don't want to see

Uite ce e daca te-ai suparat scuze nu am vrut sa sune asa, poate am inteles eu gresit si nu am injurat.
P. S Mama mea a avotrat dar nu pentru ca este betiva, ci doar era c-am batrana pentru un copil si viata ei era in primejdie si a copilului la fel.

anonim_4396

Inteleg.
Ne impacam? happy
Nu imi place sa ma cert shame on you

K dar eu nu ma certam ci conversamwinking

| Atechan a răspuns:

Zi Doamne fereste si nu mai inteba chestii din astea... n-as putea alege.