| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, mai sunt pe aici oameni care se confruntă cu bulimia sau cu viciul mâncării?! Voi cum reușiți să vă țineți patima în frâu?!

Eu nu mai știu ce să mai fac. Mă confrunt cu tot mai mult rău și crize de fiere și zăcut și somnolență și greață și simt cum mi se zvârcolește stomacul, dar nici chiar aceste stări nu mă opresc din a mânca.
Deci dimineața sau la orice oră din zi mă trezesc, nu apuc nici să mă spăl pe ochi că dau fuga la frigider și-l prăduiesc.
Știu că ce o să spun acum, o să spuneți că e scuză, dar sincer, uneori mă simt ca și când cineva mi-a luat mințile și abia după ce am mâncat realizez ce am făcut. Ce mai pot face ca să mă pot lăsa de acest viciu?! Oare ce?!
I-am zis mamei că am de gând să mă mut singură ca să mi pun în frigider doar chestii sănătoate și să mi proporționez mâncarea sau dacă nu, i-am zis că i-aș da cardul la salariu, ca să nu mai fiu tentată să cumpăr. Dar ideea că aș pierde mâncarea sau nu aș mai mânca așa cu sacii, mă neliniștește și adevărul este că nici nu mă simt capabilă să mă mut singură. Mi-e frică să nu cumva să nu rezist.
Orice aș face, nu mă pot lăsa de duce, de zahăr, de mâncare. sad
Deci ce mai pot aplica ceva mai drastic, dar care chiar să funcționeze, să mă țină departe de mâncare, viciul meu?

5 răspunsuri:
| LovelyGirl4u a răspuns:

Cred că sexul taie pofta de mâncare

| MountainRiver explică (pentru LovelyGirl4u):

Păi, atunci nu prea găsesc vindecare spui?! Asta nu prea m-a pasionat. Caut doar o vindecare de această boală numită Bulimie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

N-o sa-ti placa raspunsul dar e unul pertinent.
Ai spus de dulce. Incearca o deparazitare.

| StoicAnalysis a răspuns:

Sa faci terapie cu un psihoterapeut. Tu mananci pe fond psihic.

| LovelyGirl4u a răspuns (pentru MountainRiver):

Practica un sport, sau sala, mers pe jos, sa ai ce face