Sa stii ca scoala nu e atat de importanta precum ni se tot spune. Ea nu reflecta in adevaratul sens al cuvantului ceea ce ar trebui sa cunoasca cineva. Am avut si eu multi colegi care nici nu stiau sa scrie cea mai simpla formula la chimie, dar cu toate astea au luat medii mari. Si exemple sunt o gramada. Scoala romanesca e intr-o mare criza, si de aceea ti-as propune sa nu o mai lasi sa te afecteze atat. Concurenta de la scoala chiar nu conteaza. Important e sa fii sigura ca ceea ce stii tu e important. Esti foarte inteligenta. Mi-a fost destul sa citesc aceasta intrebare ca sa-mi dau seama. Stau mult pe TPU, dar extrem de rar vad intrebari din partea unor persoane atat de inteligente. Tu sa ai incredere in ceea ce stii si-n ceea ce -ti place, si sa nu te iei dupa altii. Sa nu uiti ca majoritatea oamenilor din jurul nostru sunt niste persoane limitate, de genul acelor colegi care te necajeau. De aceea e bine sa-i ignori, si sa-ti vezi de viata ta cum stii mai bine. Sa ai incredere in tine, ca nu te inseli
Da. am trecut prin exact aceleasi lucruri. la liceu m-am chinuit sa gasesc un sens in toate astea, nu am acceptat sensurile lor si nu cred ca am facut-o din comoditate. am cautat atat de tare un sens incat am ajuns sa cred ca nu mai pot invata pentru ca unele capacitati mintale scadeau una cate una. uitam sa predau cel mai banal test. apoi logica mea nu mai exista si timpul cu care faceam un eseu era de 2 zile continue. care apoi nu era apreciat.
dumnezeu stie cat de putin imi pasa ca sunt poate ultimul om din societate. vreau sa lupt cu viata sociala si sa ii infrunt adevarurile pentru a putea sa imi impun propria mea deradere sau sa daram conventii.
iubeste exploatatii si monstruosii, pe singurii anxiosi, bolnavii, femininii. termina capitalistii, politistii nedrepti, psihiatrii.
mananca tot ce e conventional si spala-te pe dinti. vindeca si prin ce faci tu drept reconstruieste un imperiu