Ce ai scris tu e ceva fara sens.
Nu poti scapa de emotii, emotiile sunt tot ce te inconjoara, starile de bucurie, tristete, fericire, incantare sunt emotii.Nu poti scapa din ele omul e facut sa aiba emotii.
Cred ca vroiai sa te referi la atacurile de panica care te lovesc deodata, nu mai poti comunica fara sa te balbai, transpiri, te faci rosu la fata.
Depinde in ce imprejurari apare, astept sa imi raspunzi cand se intampla sa fi stresat.
Daca e intr-o discutie, de cele mai multe ori e vorba ca tu consideri acea persoana mult superioara tie, iar pe tine net inferior.Incearca sa meditezi si sa iti impui ca tu si persoana cu care vorbesti sunteti tot oameni si nu e cu nimic mai presus ca tine.
Daca e vorba de stresul care te loveste cand vezi ca se uita multi oameni la tine, lucrurile se schimba.Imagineaza-ti ca ai sustinut proiecte la scoala si acolo se uita peste 30 de elevi si pana la urma ca se uita 30 sau mai pui un 0 care e diferenta?
Succes!
Niciodata timpul nu le rezolva pe toate de fapt , asta e si cauza atacurilor de panica, probleme din trecut carora nu le-am acordat atentie si am spus ca o sa treaca singure.Sa spui ca timpul le rezolva pe toate e ca si cum te-ai pacali singur, e ca si cum ai avea multe gunoaie in camera, iar tu in loc sa faci curat si sa arunci gunoiul, iei tot guniul si il pui sub pat, si iti spui ca arata ok, nu mai e mizerie.Nu e asa, mizeria tot ramane.
Da vorbeam despre emotile cand toti se bazeaza pe tine sau pe scena stiti voi dar oricum mersi am înteles cum e cu emotile si valLyi aş fi vrut sa îţi dau funda la amandoua dar cum nu pot iti mulţumesc acum pentru amandoua!
SaveTheNature întreabă: