Frumusetea nu are legatura cu inteligenta sau cu educatia de acasa.
Tu ai facut o generalizare, ca TOATE fetele frumoase nu se protejeaza, ca TOATE fetele "care nu sunt nici prea nici foarte" sunt precaute.
Nu-i deloc asa.
O fata cu un dram de minte, cu parinti care o invata de bine, n-o sa mearga la petreceri neinsotita, n-o sa ia pe cate unul acasa (pentru ca acasa sunt parintii) etc.
Si daca e majora si sta cu o colega, o prietena, tot isi spun una alteia unde merg si cand se vor intoarce.
Sunt fete frumoase si timide, care nu se simt in largul lor sa fie centrul atentiei, la fel cum sunt fete mai putin frumoase (unele chiar urate) care tin mortis sa fie toti ochii pe ele.
Nu cred. Chiar nu cred așa ceva. De obicei, în filme și nu doar, că ai zice că acolo mna e trucat, dar și în documentare, am văzut doar fete frumoase ce au plătit cu propria viață, acele decizii de ieșit în oraș.
Nu știu, nu zic că poate nu oi avea și tu dreptate, dar eu am analizat doar pe baza a ceea ce am auzit și văzut în documentare. Iar toate fetele frumoase, au plătit un preț la final. Și au fost și fete care au plecat însoțite sau care au fost răpite chiar din propria locuință. Deci nu e vorba musai de intelect, e vorba și de un fel de a fi, al fetelor frumoase. Pe când tocmai am observat că fetele mai nepretty tocmai au ajuns să fie și mai precaute. Sau chiar fete pretty care au văzut că frumusețea lor le poate costa ceva, au decis să nu mai pună atâta preț pe această frumusețe și au rămas ascunse, dar alea-s mai rare.
"dar alea-s mai rare"
Alea sunt inteligente si precaute, de aia n-au ajuns subiect de film sau de documentare. Nu pentru ca sunt rare, ci pentru ca sunt "low profile"