| p3mery a întrebat:

Vara trecuta am fost cu un baiat ( ne-am despartit dupa 2 saptamani) si acum suntem in aceeasi clasa. Acu' 2 luni mi-a spus ca ma place. Ieri m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, dar nu stiu daca merita. Tin la el, dar si alt baiat[( care a plecat din viata mea de ceva timp din cauza unui prieten din gaşcă + ca l-am tinut in "fz" 6 luni (si el tine la mine de 2 ani)]Cum imi dau seama care baiat merita?
E o poveste incalcita

9 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Pai, ai putea incepe prin a ne pune si pe noi in tema. De exemplu, care a fost motivul despartirii de baiatul cu care zici ca esti acum in clasa? In ce clasa esti? Varsta chiar conteaza cand esti sub 20 de ani.
Spune motivele pentru ca sa ne putem da si noi seama care merita si care nu.

| p3mery explică (pentru Mayar):

Cls a 9-a

Ne-am indepartat

| Mayar a răspuns (pentru p3mery):

A fost relatie la distanta? Trebuie sa fi fost un motiv palpabil pentru despartirea voastra...

Nu, este din oras...
Cel din clasa de la mine insista tot mai mult sa am incredere in el, mi se pare ceva ciudat.
Cu baiatul care a plecat din "gasca", nici macar n-am fost impreuna.

| Mayar a răspuns (pentru p3mery):

Pai, care a fost motivul despartirii?
Poate vrea asta insistentu sa iti faca o farsa, poate e disperat si realizeaza ce a pierdut... Orice se poate intampla. Eu zic sa fii cu ochii in patru si sa il tratezi doar ca pe un prieten.

| Andwta a răspuns:

Poti sa il testezi. De ex : te dai alta persoana sau sa ii ceri ajutorul in legatura cu ceva, sau cerei bani si vezi daca iti da --> asta dovedeste ca nu tine mai mult la bani decat la tine. Cea mai buna metoda ar fi sa le spui la amandoi ca ai o problema si sa vezi care ar fi dispus sa te ajute. Nu conteaza frumusetea, alege-l si dupa suflet.

| p3mery explică (pentru Andwta):

Nu ma uit la aspect...
Multumesc!

| Andwta a răspuns (pentru p3mery):

Cu placere! Normal pe parcursul relatiei iti dai seama ce persoana e. Sau ii ceri sa fiti prieteni pe moment si respectivul ori va protesta ori va accepta.