As alege sa fac ceea ce ma va face fericita!
Cui ii pasa de ceea ce cred altii cand in joc sta implinirea unei dorinte &fericirea personala?
In plus ceea ce m-ar face ( si mai fericita ) / cu adevarat fericita ...este Invingerea Propriilor insecuritati & datul peste nas ale celor care au prejudecati asupra mea! In plus, faptul / bucuria ca perseverez in miscarile de dans nu ar putea echivala niciodata cu nicio teama! Sau faptul ca nu am lasat viata sa treaca pe langa mine din cauza temerilor & nesigurantei mele datorita ca ' cineva ' AR PUTEA avea Prejudecati la adresa mea? SI CE?
( daca cineva le are, cu ce ar trebuisa ma afecteze pe mine & viata mea? )
Ar merita?
INTODEAUNA MERITA! SA FACI CEEA CE TE FACE CU ADEVARAT FERICIT! DOAR TU, PERSONAL POTI ANALIZA DACA MERITA CU ADEVARAT! ASTA, DUPA CE INCERCI!
Sau oricum după o vârstă nu se mai poate învăța un dans?
Dupa 50 de ani mobilitatea e destul de redusa... dar si atunci nu e totul pe deplin pierdut! Doar vointa sa ai! Si carja! in caz de nevoie
"după o vârstă nu se mai poate învăța un dans?"
de acord cu tine dacă ai măcar 80-90 de ani! Altfel, NU
Dacă asta e pasiunea mea, mă duc la cursurile de dans, nu mă interesează ce spune lumea.
O viața ai. Fă ce îți place.
Poti invata orice dand vrei tu la orice varsta ai avea. Asta daca nu vrei sa inveti sa dansezi la bara la 82 ani.
Invictusman2025 întreabă: