| Florentina9210 a întrebat:

Hei! Voi ce ați alege dintre un partener mai plinuț și unul mai slăbuț?
Eu am vorbit cu un băiat din prima categorie. După o primă întâlnire, am decis ca nu ne potrivim, fizic. El are 1.90 și 108 kg, iar eu, 1, 60 și 45 kg.
Nu prea i-a picat bine refuzul meu. A început să zică ca o să mi se întâmple și mie la fel și ca nu mă voi simți bine. Dar nu înțeleg de ce așa, noi nu aveam o relație, niciun angajament. Ieșisem o dată să ne dăm o oarecare șansa.
Cum ar fi fost normal să se procedeze?

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E normal sa fie frustrat/sa iti spuna chestii aiurea. Asa reactioneaza unii baieti, cand sunt refuzati.
Tu ai procedat perfect, i-ai dat o sansa si apoi ai fost sincera cu el. Probabil va realiza mai tarziu, sau niciodata... Nu e problema.
Nu cred ca puteai proceda mai bine de atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Cred că depinde foarte mult cum i-ai spus asta, ce atitudine ai avut, pe ce ton i-ai spus-o, cât și educația lui emoțională. Dacă el a luat-o personal este problema lui nu a ta. Oamenii de cele mai multe ori vor reacționa așa pentru că noi românii nu prea avem educație emoțională.

| SilentRain a răspuns:

Unde exista sentimente reciproce... aspectul fizic nu mai joacă un rol atât de important
Tu nu ai simț o conexiune emoțional cu acel timp, mno așa că te-ai fixat pe aspect

| Celdrept a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Și fetele reacționează asa

| mODIN a răspuns:

Nu mi se pare ca trebuie cineva sa justifice ce preferinte are. Din ce spui tu, pare o diferenta enorma de fizic intre voi si inteleg perfect de ce tu nu simti ca te-ai potrivi cu el.

| siriusblack98 a răspuns:

Eu as alege partenera cu care pot relationa cel mai bine. In ce priveste fizicul, voi femeile reactionati mult, mult mai urat intr-un scenariu similar cu cel descris de tine. In ziua de azi daca ii spui unei femei ce i-ai spus tu acelui baiat, pai se creeaza o mare drama, esti dat in judecata pentru defaimare si altele, iti sar in cap toate feministele si nu mai poti sa iesi pe strada fara sa primesti hate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Celdrept):

Am refuzat ceva fete, si in afara de gelozii/impiedicat relatiile dintre mine si amicele lor, nu au facut nimic deplasat laughing
Fetele nu vorbesc aiurea la fel de mult ca baietii, pretuiesc cuvintele mai mult... Pentru ca le pasa. Noua nu prea ne pasa de ceea ce spunem/ce reiese din relationarile noastre, suntem mai egoisti.

| VoidEternal a răspuns:

As alege partenerul cu o personalitate compatibilă cu a mea.

| Dragosdoar a răspuns:

Draga mea, asta se numeste disperare masculina. Vei mai da de ea. Nu te simti vinovata