Nu. Ca sa experimentezi asa ceva sau asemanator, nu povesti de adormit copii, trebuie sa ai probleme mintale, cum sunt cei care vorbesc singuri pe stradã fiind la o frecventã energeticã joasã, sau sa nu te poti desparti de cineva decedat intrucât ca mintea sa mentinã energia acelei persoane si s-o pastreze. Dar toate astea sunt iluzii care le creeaza mintea umana, si le transforma in real.
O singură dată am păţit o chestie. M-am trezit din somn pe la 2 jumate, 3 dimineata. Aveam vezica plina si dau sa ma ridic si simt ca nu pot din prima, ca am o greutate pe mine. Sinteam ca am un caine, mi-a venit in minte un ciobanesc cerban. Ii simteam respiratia si exact forma corpului unde statea pe bine. Imi puteam misca perfect bratele, picioarele jos, dar simteam ca am cainele asta de talie medie spre mare pe mine, pe piept pana spre genunchi. Am zis o rugaciune, mi-am facut o cruce cu limba repede, speriat, chit ca nu credeam in chestile astea. Am mai stat asa o vreme, neindraznind sa incerc iar sa ma ridic. Dupa mi-am luat inima in dinti si am reusit sa ma ridic fara probleme. N-am idee ce s-o fi intamplat, ca o fi fost ceva sau doar imaginatia mea.
Depinde la ce te referi.
A mai fost discuția asta odată și am pomenit de sutele, miile de cazuri de poltergeist, documentate video de echipe de specialiști și de multe ori și de oameni de știință.
Mi s-a replicat că asta e altceva.
Deci dacă te referi la spiriduși gen Dobby, probabil nu există. )))
Dar de aici până la iluzii pe care le creează mintea umană, (și care sunt înregistrate video ), e cale lungă.
De obicei, fenomenele astea sunt negate prin definiție pentru că omul se simte total disconfortabil cu lucrurile pe care nu le înțelege și nu și le poate explica.
Hmmm, nu cred ca exista asa ceva. Oamenii au tendinta de a asocia diferite evenimente mai greu de explicat cu fantome, zei, dumnezei...etc.