| Florentina9210 a întrebat:

Hei! Voi iubiti pe cineva in momentul de fata?

Eu, da! Cred ca niciodata nu am simtit un asemenea sentiment profund de iubire.

Răspuns Câştigător
| AccountDeleted a răspuns:

Da, iubesc o fiinta atat de minunata si superba... este o persoana unica, speciala pe care o iubesc foarte mult. Nu stiu ce m-as face fara ea. Cred ca ea pentru mine este tot universul. Simt ca niciodata nu m-as mai dezlipii de ea. Ea este aleasa inimii mele si din 17 noiembrie 2016, ora 19:07, vreau sa duc o viata eterna cu ea. Pentru ca simt ca ea este cea mai speciala pentru mine. Vreau un viitor cu ea, vreau sa o fac mereu fericita. Vreau sa o vad si sa o stiu mereu zambind si cu inima impacata ca o am doar pe ea si ea doar pe mine! Are un nume de floare si prin ochii ei vad cei mai frumosi trandafiri. O iubesc enorm de mult doar pe ea si sper ca si ea ma iubeste doar pe mine ♥.

38 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Se pune daca ma iubesc pe mine?

| Florentina9210 explică (pentru Mayhem666):

Nu. Eu m-am referit strict la persoana iubita.

| Juviia a răspuns:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a vazut, ne-ai neglijat crying

Eu iubesc pe cineva de multi ani, doar ca prieteni ^^

| Florentina9210 explică (pentru anonim_4396):

Am fost plecata in pelerinaj doua zile.

| Deaad a răspuns:

Am iubit si mai mult rau mi-a facut.
Cu toata fiinta.Mi-am irosit un an intreg din viata pe sentimentul asta destructiv.

Iubirea adevarata se diferentiaza de "a place":"Bai frate,imi place de aia la nebunie","Fataaaaa,cat imi place de tipul ala,nu ai sa crezi!".
Cand iubesti pe cineva cu toata fiinta e mai mult sau mai putin cum vezi in filme.
Nu mai mananci, nu ai randament cum aveai odata, gandurile tale sunt toate in legatura cu respectiva persoana, si nu dormi, nu te poti odihni din cauza acestor ganduri.
Totusi mi-a facut si un bine.Pentru ca un sentiment atat de puternic te anesteziaza si nu simti absolut nimic din exterior.Nicio vorba proasta, nicio intamplare rea din familia ta, nu te afecteaza.Esti complet detasat de lume.

Dar si atunci cand nu ti se raspunde cu aceeasi moneda...
Asta e marele defect.
Pentru ca atunci cand te dedici pe TINE, tot, in chestia asta si esuezi totul se prabuseste cu tine si e imens de greu sa iti revi.

Eu nu mai pot sa iubesc cu asemenea intensitate pe cineva.

Mi-am mancat un an intreg pe depresie, pe remuscari, pe ganduri negre si nu vreau sa mai repet experienta.

| Florentina9210 explică (pentru Deaad):

''Nu mai mananci, nu ai randament cum aveai odata, gandurile tale sunt toate in legatura cu respectiva persoana, si nu dormi, nu te poti odihni din cauza acestor ganduri.'' Ei uite ca aici, in aceasta parte, l-ai descris perfect pe iubitul meu.
Cand am plecat in dimineata aceea la 4 dimineata s-a trezit sa ma sune sa ma trezeasca din somn. Deoarece aveam autobuz la 5, si a stat cu mine la telefon pana am plecat si mai statea daca nu i-as fi zis sa mearga sa se culce.

Cat despre tine, nu merita sa iti pui ''lacat'' la inima din cauza unei persoane care nu a meritat. Sunt sigura ca mai sunt pe aceasta lume persoane care stiu sa iubeasca.
Si eu credeam la fel, pana acum o saptamana, ca exista doar profitori si atat, insa m-am inselat.

| Deaad a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu vorbesc de profitori sau daca mai exista oameni ca lumea.
Ca stiu ca exista.
Eu spun strict de mine.
Nu conteaza ca o alta fata ma va aprecia mai mult decat asta.
Ci ca eu nu cred ca voi putea sa mai apreciez pe cineva atat de mult pe cat am apreciat-o pe ea.Bineinteles ca voi fi impreuna cu cineva.Doar ca sentimentul nu va mai fi atat de puternic in intensitate.Nu are cum.Eu nu concep ceva mai puternic de atat.
E ca si cum un motor care e suprasolicitat.Pana la urma cedeaza si moare.
Altcineva se sinucidea in locul meu.Si cunosc cateva cazuri de cunostinte personale care s-au sinucis.
Doar ca am inlocuit moarte cu o depresie cronica de un an.
Si dupa toata suprasolicitarea asta, numai pot functiona cum trebuie la capitolul asta cu relatiile.
O sa ma pun pe picioare, deja m-am pus partial.Si o sa-mi revin.
Dar dupa orice accident sa spunem, te recuperezi, dar nu functionezi exact ca la inceput, ma intelegi?

| Florentina9210 explică (pentru Deaad):

Acum inteleg. Da, se mai pierde din acea intensitate, e normal.

| RAY a răspuns:

Nu,si ma simt perfect mult mai bine ca cand traiam din iluzi

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

De cele mai multe ori, traim din iluzii si cand nu facem alegerea potrivita.

| OldSoul a răspuns:

Te-a lovit sageata lui Cupidon?

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Daca ai stii cat de rau a facut-o... acum in sfarsit, am lasat la o parte tristetea, stresul, m-am schimbat in bine. Ma trezesc cu zambetul pe buze.

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Iubirea e o iluzie mereu este o lipsa a ratiuni si o obsesie compulsiva, tu acum ai vise vezi sa nu ai prea mari, niciodata sa nu ai asteptari de la oamenii

| OldSoul a răspuns (pentru Florentina9210):

Ma bucur pentru tine!
Nope, acum trebuie sa ai grija sa-l tii alaturi. laughing

Ai dreptate, insa simt ca de data aceasta nu are ce sa se intample rau.

| Florentina9210 explică (pentru OldSoul):

Multumesc fratiwear.
Am grija de ce e al meu intotdeauna!

Pai de ce?

El e diferit de ceilalti. E cuminte ca si mine, ne potrivim in multe chestii. E sufletist cum imi place mie.

Ma bucur

| Divy a răspuns:

Chiar nu știu dacă era nu aveam atâta tristețe

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nimic rau in asta, doar ca mereu urmeaza dezamagire si suferinta

Eu numai cred in asa ceva

Te pot intreba de ce mi-ai dat nefolositor?

Eu sunt realistic