Da, iubesc o fiinta atat de minunata si superba... este o persoana unica, speciala pe care o iubesc foarte mult. Nu stiu ce m-as face fara ea. Cred ca ea pentru mine este tot universul. Simt ca niciodata nu m-as mai dezlipii de ea. Ea este aleasa inimii mele si din 17 noiembrie 2016, ora 19:07, vreau sa duc o viata eterna cu ea. Pentru ca simt ca ea este cea mai speciala pentru mine. Vreau un viitor cu ea, vreau sa o fac mereu fericita. Vreau sa o vad si sa o stiu mereu zambind si cu inima impacata ca o am doar pe ea si ea doar pe mine! Are un nume de floare si prin ochii ei vad cei mai frumosi trandafiri. O iubesc enorm de mult doar pe ea si sper ca si ea ma iubeste doar pe mine ♥.
Se putea sa nu te dai iar mare. Parca ai descoperit America. Fa un favor planetei si inceteaza sa mai intri pe aici.
Si tu fa un favor aerului si nu il mai consuma degeaba!
Ma laud ca am si cu cine, clar?
Un bun de nimic e ala care consuma degeaba aer. Spune draga, ai inceput sa te simti deja?
Iubesc pe cel ce l-am iubit cu adevarat si desi e in trecut, ia prezentul si viitorul nu mi-l mai poate da, inca il mai iubesc.