| Florentina9210 a întrebat:

Hei! Voi iubiti pe cineva in momentul de fata?

Eu, da! Cred ca niciodata nu am simtit un asemenea sentiment profund de iubire.

Răspuns Câştigător
| AccountDeleted a răspuns:

Da, iubesc o fiinta atat de minunata si superba... este o persoana unica, speciala pe care o iubesc foarte mult. Nu stiu ce m-as face fara ea. Cred ca ea pentru mine este tot universul. Simt ca niciodata nu m-as mai dezlipii de ea. Ea este aleasa inimii mele si din 17 noiembrie 2016, ora 19:07, vreau sa duc o viata eterna cu ea. Pentru ca simt ca ea este cea mai speciala pentru mine. Vreau un viitor cu ea, vreau sa o fac mereu fericita. Vreau sa o vad si sa o stiu mereu zambind si cu inima impacata ca o am doar pe ea si ea doar pe mine! Are un nume de floare si prin ochii ei vad cei mai frumosi trandafiri. O iubesc enorm de mult doar pe ea si sper ca si ea ma iubeste doar pe mine ♥.

38 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Asta si fac

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Da iubesc happy

| Speeeeeeeed a răspuns:

Se putea sa nu te dai iar mare. Parca ai descoperit America. Fa un favor planetei si inceteaza sa mai intri pe aici.

| ABCD122 a răspuns:

Încerc sa nu ma îndrăgostesc, deci nu.

| Florentina9210 explică (pentru Speeeeeeeed):

Si tu fa un favor aerului si nu il mai consuma degeaba!
Ma laud ca am si cu cine, clar?

| Vitezaaaa a răspuns (pentru Florentina9210):

Un bun de nimic e ala care consuma degeaba aer. Spune draga, ai inceput sa te simti deja?

| Mussette a răspuns:

Iubesc pe cel ce l-am iubit cu adevarat si desi e in trecut, ia prezentul si viitorul nu mi-l mai poate da, inca il mai iubesc.

| Yoel a răspuns:

Yea, what about you?