| Liora a întrebat:

Hei, vorbesc de ceva timp cu un tip si e exact genul de baiat pe care il cautam : stilat, cu bun simt, etc. Problema este ca in urma unei mici certe mi-a explicat cauza comportamentului lui, mai exact tatal lui dormea mort de beat pe jos. Si prin asta am inteles tot.

Maine ma vad cu el, si nu stiu daca ar trebui sa mai revin la acest subiect, defapt asta mi-a pus sub semnul intrebarii cam toata povestea " vreau eu sa am o legatura cu un om care intradevar se ridica undeva la nivelul meu dar provine dintr-o asemenea familie? "
Stiu ca probabil nici nu ar trebui sa postez asta, e jenant, dar anonimatul parca imi da putin curaj si simt nevoie sa aud niste pareri obiective, asa ca astept niste "sfaturi".

Ps. Simtiti-va liberi sa judecati.

2 răspunsuri:
| RobertFHC a răspuns:

Tocmai ai spus ca e baiatul potrivit pentru tine si l-ai si caracterizat, tipul ti-a explicat comportamentul lui si problema lui din familie avand incredere in tine.
Daca el e un baiat stilat, cu bun simt si bine crescut, atunci care e problema? Are el vreo vina ca tatal lui e asa? Nu-mi spune ca o sa renunti la el pentru simplul fapt ca are o problema in familie.
Fara supararea, dar baiatul ala a avut incredere in tine, iar tu esti cam nesimtita gandindu-te la astfel de lucruri "vai, oare merita?"
El cand are nevoie de tine, tu ai de gand sa-l lasi?

Asta e parerea mea, pe scurt el nu are nici o vina.

| Liora explică (pentru RobertFHC):

Ai dreptate.dar lucrurile sunt mai complicate in capul meu.