anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Vreau sa dau comanda de mai multe carti, doar c-am ramas in pana de idei. Am rugamintea ca voi sa va prezentati o singura carte care v-a impresionat cel mai mult pana acum si sa explicati si de ce. Ofer si fundita unui raspuns apropiat de gusturile mele, atata timp cat este si convingator. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| abyssaria a răspuns:

Personal, mi-au placut mai mult carti. Uite doua dintre ele care zic ca merita citite( din punctul meu de vedere): M-am hotarat sa devin prost ( Martin Page) si Taunul ( Ethel Lillian Voynich).
In prima carte ai sa gasesti o poveste despre viata unui om care gandeste in modul urmator:sa devii ceva mai prost poate fi o idee inteligenta. Sa gandesti mult este, in lumea de azi, un handicap ca oricare altul.
In Taunul, ai sa gasesti o poveste fabuloasa despre viata unor oameni si despre prejudecatile lor. Cartea are o intriga foarte buna, iar modul in care sunt descrise faptele si personajele din carte sunt maiestuoase. Cartea are si putina politica prin ea, asa ca s-ar putea sa te plictiseasca cateva pagini, insa cred ca merita citita

3 răspunsuri:
| xClementine a răspuns (pentru abyssaria):

Multumesc pentru raspunsul oferit, le-am trecut la ''dosar''. Cum a fost singurul, ti-am si oferit funda, pentru ca s-a si apropiat de ce cautam eu.
P.S Frumos playlist-ul tau. happy

| abyssaria a răspuns (pentru xClementine):

Multumesc pentru fundita. Ma bucur ca-ti place playlist-ul meu, exista multe melodii frumoase care trebuiesc ascultate, dar majoritatea oamenilor asculta o muzica chinuita.
In legatura cu intrebarea ta, deoarece ai spus o singura carte, iti ofer si un link, unde poti arunca un ochi daca mai ai nevoie de alte carti bune de citit http://www.bookblog.ro/......e%C8%99ti/
Lectura placuta

| xClementine a răspuns (pentru abyssaria):

Multumesc mult inca odata si da, din pacate da, subscriu la partea cu muzica. Numai bine!