| Djlsghtnquuw a întrebat:

Hei :*. Vreau sa imi schimb modul de a gandi, tot timpul sunt pesimistastraight face. Vreau sa fiu optimistabatting eyelashes. Vreau niste sfatuuri.Mersi si dau si fundawinking

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Deci: In fiecare dimineata cand te trezesti, te uiti in oglinda si sui zambind: Astazi vreau sa fiu fericita. De mai multe ori. Mai departe: Te-ai gandit vreodata cati oameni orbi sunt? Cati invalizi. care nu pot merge? Cati care stau in scaun cu rotile? De acea trebuie sa fi optimista. Si asta nu este tot/ Gandind, pozitiv, atragi energia pozitiva asupra ta. Viata se va schimba. De curiozitate fa o proba in timp ce mergi pe strada. Spune de mai multe ori, nu mai pot merge. si vei vedea reversul. Iar cel mai important lucru, este sa ai incredere in tine. Te rog sa nu te superi daca am gresit, dar incerc cum pot, sa te ajut. A, era sa uit. Seara sa te uiti pe cer, si sa-ti alegi o stea. Acea va fi steaua ta, cu care vei lua legatura cu intregul, cu universul care te va ajuta sa treci peste foarte multe neplaceri. Pa!

4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Trebuie sa iti gasesti motivatie pentru activitatile pe care le faci si sa capeti incredere in tine.Lucrurile astea nu se capata de pe o zi pe alta, ci usor-usor, incearca sa vezi ca orice lucru are partile lui bune si partile lui proaste, deci orice lucru ti s-ar intampla oricat de rau ar putea parea la inceput, el are partile lui bune.

| vinusipaharu a răspuns:

Te ajut eu...id meu de messenger e exact ca si user... da`mi add si vorbim >:d<

| Andra_4836 a răspuns:

Buna! In primul rand, ca sa devii mai optimista, trebuie sa "te minti" pe tinehappy Daca esti suparata, spune-ti in gand, sau cu voce tare, ca nu e nimic, ca esti vesela, incearca sa zambesti, sa te comporti ca si cum ai fi vesela, chiar daca nu esti.
Ca sa devii mai optimista, incearca sa "analizezi" fiecare situatie si sa vezi partea buna in eahappy Daca e ceva ce te supara, incearca sa te gandesti la partile bune ale acelei intamplari, chiar daca aparent nu sunt. happy
Daca de exemplu ploua si nu ai fi vrut, incearca sa vezi frumusetea ploii. happy Era o vorba "Nu poti avea tot ce e mai bun, dar poti profita de ceea ce-ti sta in drum" (Sau ceva de genu)

| dana39668 a răspuns:

Ok ok esti pesimista te-ai intrebat vreodata de ce? daca e din cauza despartirii de iubit sfat de la mine. o sa gasesti tu altul. poti fi pesimista din cauza mediului in care locuiesti. uita de necazuri.asculta melodii vesele. florile iti pot induce o stare de spirit vesela.etc. fa ce iti place tie doar daca in cazul emo ceea ce nu prea tolerez... oricum fii happy mereu. te pup