Pfff, greu.
Mentalitatea romanilor ca "baietii sunt totul", ei sunt mostenitorii, iar fata este o greutate, o piatra in casa.
Daca pleci, vei avea probleme, s-ar putea sa ajungi la un fel de detentie. Depinde cum interpreteaza autoritatile fapta ta. Dar, de ce nu vorbesti cu psihologul scolii? Strainii pun mare accent pe binele copilului. El te-ar putea ajuta chiar sa pleci la un camin sau la o familie buna.
M-am gandit si la asta, poate as nimeri undeva mai linistitor. Dar chiar si asa, imi e desul de teama sa discut cu cineva despre toate astea, nu am un motiv intemeiat, pur si simplu ma simt incomod dintr-un oarecare motiv. Nu stiu ce are sa se intample dupa.
Ai grija, in Germania totul este foarte strict. Mai bine apelezi la autoritati (oricit de reci ar fi nemtii) decat sa ai probleme cu ei. Daca nu, mai rabda pana la majorat. In Germania tot la 18 ani este? Pentru ca sunt tari, unde esti major abia la 21 de ani. Doar noi romanii, mai precoce
Este tot de la 18 ani, voiam de la 16 caci lucrurile se cam intensifica pe zi ce trece, dar e ok, mersi de ajutor, in orice caz, apreciez
RAY întreabă: