| Paty_1222 a întrebat:

Hei.Vreau si eu niste statusuri pentru un fraier care m-a facut sa sufar.Funda-cele mai frumoase.Multumesc anticipatlove struck.

Răspuns Câştigător
| larissuka a răspuns:

Poate poţi şterge poze, dar nu poţi şterge amintiri!

Voi fi bine atât timp cât înţeleg că:
- ei vor vorbi dar eu nu trebuie să-i ascult,
- ei vor pleca dar eu nu trebuie să-i opresc,
- ei se vor întoarce dar eu nu trebuie să-i iert!

Niciodată un eșec, întotdeauna o lecție!

Fetele nu se supără fără motiv, mic sau mare întotdeauna există un motiv.

Întotdeauna va exista o altă zi. Alte poveşti, alte zâmbete.

Femeile vor să fie iubite, să fie ascultate, să fie dorite, să fie respectate, să fie căutate, să fie considerate de încredere, şi uneori, doar să fie ţinute în braţe... iar bărbaţii nu vor decât bilete la meci.

Ai pierdut-o. şi odată cu asta; te-ai pierdut şi tu!

Oamenii nu se schimbă niciodată. Ei doar învaţă cum să mintă mai bine.

E complicat atunci când eşti îndrăgostită de un idiot!

Care nu au loc de mine, să stea înghesuiţi!

O să vezi că în viaţă o să te dezamăgească exact persoanele la care nu te aştepţi, o să te doară puţin dar o să-ţi treacă. Toate trec!

Băieții pot vorbi cu multe fete, dar seara când se pun în pat cu siguranță se gândesc la una singură!

E ciudat cum oamenii renunţă la lucrurile frumoase din viaţa lor doar pentru a-şi satisface curiozitatea. pentru a vedea dacă exista lucruri mai bune sau mai frumoase de atât.

O femeie geloasă dragul meu, e în stare de orice!

Dacă vrei să-ţi realizezi visul, trezeşte-te la timp

După o despărţire nu există prietenie. Orice, dar nu prietenie.

Iubeşte băiatul care te face să râzi nu să plângi.]

Sa nu regreti, sa uiti de regrete! Nu uita, viata acum incepe, fara resentimente!

Mulţumesc loviturilor care m-au făcut mai puternică şi schimbărilor care m-au făcut mai înţeleaptă!

Indiferenţa este cea mai elegantă formă de refuz.

Eşti iubit pentru ceea ce eşti.Nu încerca să fi diferit!

In fața unei iubiri adevărate nu poți să renunți așa. pur și simplu.

Tata spunea că fără femei nu se poate trăi, iar cu femei este imposibil de trăit.

Cui îi pasă, rămâne acolo chiar şi când greşeşti.
Dacă nu rămâne, nu te merită!

Mult prea târziu să ştergi, unde ai scuipat!

Nicio minciună
nu te face mai bărbat.

Nu-ţi face griji pentru oamenii din trecutul tău, există un motiv pentru care nu sunt şi-n prezentul tău!

Obţine întotdeauna ce vrea, e puternică ambiţioasă şi rea, râde şi arată ce vrea!

Ai grijă cât de mult iubeşti un băiat, pentru că cu cât îl iubeşti mai mult cu atât te doare mai tare dacă te dezamăgeste.

E curios cum umărul unei femei poate părea uneori de stâncă pentru un bărbat.

Mai bine un duşman adevărat, decât un prieten fals!

Am iubit pe bune şi semnele au rămas.
Ceva, undeva, s-a stricat. dupa cum ai formulat intrebarea, esti genul meu! astea sper sa te ajutekiss funda?!big grin

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Deci, dupa ce ca te-a facut sa suferi, ii mai dai si satisfactia de a vedea ca te-a afectat atitudinea lui! Cata inteligenta!

| justitiarul a răspuns (pentru ardnaxur1961):

laughingSi unde mai pui ca e si "fraier" laughingAsta e noua tactica feminina de a incerca sa faca barbatul sa se intoarca la fmeia parasita:se tarasc pe burta,plang,implora, ii asalteaza cu mesaje, ii ameninta ca se sinucid si daca nici astea nu ajuta ii trag o injuraturta buna in fata si individul risca sa si-o mai ia si pe coajalaughing

| Paty_1222 explică (pentru justitiarul):

Stai linistit ca eu nu vreau sa se intoarca la mine, pentru ca m.a facut prea mult sa sufaroh go on!

| Paty_1222 explică (pentru ardnaxur1961):

Am cerut doar statusurihappy. Xcum nu ma mai intereseaza persoana lui, dar am vrut statusuri gen.

| Andreyut a răspuns:

Te crezi tare dar n-ai valoare... pentru mine de mult esti un nimeni! :*